20000 skäl att sparka Fredrik Reinfeldt *

rei 

 

Att Fredrik Reinfeldt är en bandit är ju allom bekant, men att det finns så många som 20000 skäl till att han borde lämna sin post kanske inte alla känner till. Men så är det, tyvärr. För vi har idag – som de flesta av oss känner till? – bortåt 20000 hemlösa, något som Fredrik och kompani inte bryr sig om. Ofta, om man missköter sitt arbete, så brukar det räcka med 1 allvarligt brott mot arbetsföreskrifterna för att man ska på sparken.

 

Men har någon någonsin hört talas om en person som det finns 20000 skäl att sparka? Nej, jag tänkte väl det. Så hur kan en person som innehar landets högsta ämbete (näst kungen?) få behålla sitt jobb när han bevisligen har missbrukat sin tid som statsminister på det här viset?

 

Svaret är så klart att han inte är ensam om att vara en bandit i Riksdagen, långt därifrån. De andra banditerna håller dock en låg profil och underlåter att handla – som vanligt – och skyddar på så vis Fredrik, och sig sjäva. De sätter inte press på storskurken, för att på så vis tvinga honom att göra något åt saken; och detta, gott folk, gör dem medskyldiga till brotten.

 

Att skurkarna kommer att klara sig är, tack och lov, en villfarelse; för precis som i alla goda Hollywood-produktioner, där bovarna alltid åker dit i slutet, så kommer även Fredrik och hans anhang (som innehåller alla de övriga skurkarna, inklusive Mona Sahlin, från Mittenblockets två avdelningar) att åka dit, hela bunten.

 

Lämpligt straff? Att få tillbringa en hel vinter utomhus vid Mariatorget, och tvingas att sova på bänkarna där, och få tigga till sig mat för dagen? Kan det vara nåt som ligger den gode Fredrik i smaken?

2 svar till “20000 skäl att sparka Fredrik Reinfeldt *

  1. fredrik rahm

    Jag är en vanlig hederlig svensk som med min blogg vill motverka den fördumningsprocess av vårt hemlands befolkning som för närvarande pågår.

    skrattar med dina inlägg visar du att du leder ligan där ganska stort.

    Snarare är du en vanlig Rkuáre som utger dig vara nån ”vanlig” mnniska

    tack för skrattet iallafall=)

  2. Det står dig naturligtvis fritt Fredrik att tro Fredrik och våra andra ledare om gott. Antagligen har du inte läst några historieböcker, för då hade du insett att ingenting förändras när det gäller världens ledare. De är precis lika ondskefulla som de alltid varit. Vi här i väst har tex dödat 1 miljon irakier sedan invasionen. Vi lever idag i en tid som sett mer grymhet än någon annan tid i mänsklighetens historia. Faktum. Om du väljer att blunda för detta faktum så får du vara beredd att ta konsekvenserna framöver. För detta är allvar. Kul att du fann mitt inlägg kul. Vi får se vem som skrattar sist. Ha ett fint liv. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s