The Obama Deception

obama_deception_cover

The Obama Deception är årets viktigaste film, och något som definitivt inte bör missas. För vi får här veta vem den så charmiga och intelligenta presidenten är. Filmen är minst sagt kontroversiell. Men efter att ha sett den några gånger så kan jag lugnt hävda att 99 procent av det som filmen tar upp … är … sant.

Vi har allesammans gått på en blåsning av det spektakulära slaget, för denna så sympatiska man har redan fört världen och det egna hemlandet bakom ljuset. Obama är en Judas, en av de värsta vi haft oturen att stöta på. Han har redan brutit mängder av sina vallöften.

Obama tillhör den internationella storfinansen. Faktum.  Och han är inget annat än deras lakej. Han är en marionett och lögnare, som fortsätter Bushadministrationens imperialistiska utrikespolitik. Se filmen här och fråga dig själv sedan hur blåst du är?

2 svar till “The Obama Deception

  1. Jag blev så fruktansvärt besviken när jag hittade (den hela tiden växande) informationen om Obamas svek. Det verkar dessutom trovärdigt att han använde sig av speciella metoder för att bedra USA:s befolkning under valkampanjen. Metoden innefattar en typ dold hypnos och används inom NLP. En utförlig analys av flera av hans tal finns tillgänglig på bloggen ”Granska NLP”.

  2. Samma här. Jag visste visserligen på förhand att den amerikanska regeringen var korrumperad, men precis som alla andra så ville jag ge Obama en chans. Men under hans nu infamösa tystnad under Gazainvasionen så visade han vem han är och vilka han arbetar för.

    Och säga vad man vill om Alex Jones, men i ”The Obama Deception” så har han verkligen lyckats förmedla till oss alla hur illa situationen nu är i USA. Obama är en marionett, så är det. Men jag tror faktiskt att han ännu har lite samvete kvar. Frågan är dock om han kan göra något även om han så önskar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s