Överlevde Hitler? *

Hitler Adolf

Många gåtor återstår när det gäller Andra Världskriget. Antalet obesvarade frågor är enormt, trots att tiotusentals böcker skrivits om saken. Bara för att etablissemangets profeter hävdar att man vet något så betyder inte det att man har rätt. De vet inte mer än någon annan, och de har enbart läst om ämnet i böcker precis som alla vi andra. Den litteratur de använder är exakt den samma som finns tillgänglig till alla oss andra.

 

När det sedan gäller Hitler, så drog jag mig till minnes ett intressant program jag såg på TV för en tid sedan, där man spekulerade kring möjligheten att han kan ha överlevt slutstriden i Berlin, och att han inte alls begick självmord i bunkern som en feg usling. Att detta inte är helt ologiskt inser vi säkert var och en?

För varför skulle han ta sitt eget liv, när han på ett mycket enkelt vis kunde lämna landet och bege sig precis vart som helst? Hitler hade gott om tid på sig att förbereda flykten, och det är kanske precis vad han gjorde också? Att man i programmet i fråga visade upp delar av någons tänder, vilka överensstämde med Hitlers, bevisar ingenting. Hur vet jag vems gamla tänder det är?

 

Tydligen så lämnade, enligt vittnesmål från ryska soldater i Berlin, ett mindre flygplan området nära bunkern en kort tid innan det sk självmordet ska ha ägt rum. Vem som befann sig ombord på planet är det såklart ingen som vet, men (enligt programmet, om jag minns rätt) så lär planet ha landat vid kusten där en ubåt senare seglade iväg norrut.

 

Exakt vart han tog vägen därefter är det ingen som vet, men Sydamerika var väl den troliga destinationen, speciellt med tanke på att det var till stor del kontrollerat av Vatikanen, samma gamla Vatikan som hjälpte en massa andra nazister att lämna Europa — för att söka lyckan i bla USA. Och Hitler var ju som bekant katolik.

Vad som verkligen hände med Adolf lär vi dock aldrig få veta med säkerhet, men om vi funderar över saken så inser vi att han troligen inte inväntade döden i Berlin? Han var bara ju 56 år gammal vid tillfället och hade allt att leva för … inte minst sin unga hustru? Genom att tänka logiskt så inser vi att Hitler ville leva, att han kunde fly och hade gott om tid att göra så … och att han därför kanske även gjorde så?

9 svar till “Överlevde Hitler? *

 1. Fullt möjligt och intressant.
  Som kuriosa kan jag nämna att en kille jag känner hävdar att Palme överlevde och lever i Tyslkland, plastikopererad under namnet Verner:)
  Ibland blir det lite ”crazy” men är det inte sådana fantasifulla människor som dock är mycket trevliga och underhållande samt med även seriösa intressen och kunskaper, sätter färg på livet?
  Att Hitler rymde är naturligtvis mycket mer sannolikt än detta med Palme.
  Finns det något som talar för att han var så ”ädel” att han skulle stanna på en sjunkande skuta och följa den till botten?
  Kanske var han så kvasi-ädel i sin förljugna dårskap?
  Jämför vi med Saddam Hussein så gjorde han allt han kunde för att gömma sig, han hittades ju i ett hål med en hel del pengar.
  Förfarandet går igen hos många andra jagade ledare. Hade Hitler tillgång till ett flygplan och en ubåt, och varför inte, då har han antagligen ”rymt” sin kos. Kanske med siktet inställt på att komma igen, i exil.
  Inte heller ovanligt att tänka så.

 2. Jag minns inte exakt vad programmet hette, för det var ett par år sedan jag såg det. Men det var på en av kabelkanelerna, och det var ett seriöst program.

  Det underliga är att man från etablissemanget så bestämt hävdar att Hitler tog sitt eget liv, och detta har även jag köpt. Men efter att ha sett just omnämnda program, så har jag svårt att tro på den officiella versionen.

  Det finns en hyllad tysk film (Undergången), som kom för några år sedan, om Hitlers sista tid i bunkern, men jag har ännu inte klarat av att se den. Fast jag har den på DVD. Jag har nämligen en stark känsla att det hela är en lögn.

  Och vad gäller Saddam så skulle det inte förvåna mig det minsta om han ännu lever. Han hade ju bevisligen dubbelgångare, som tydligen även tog emot utländska besökare.

  Men när det gäller Olof Palme så kan vi nog lugnt konstatera att han mördades. Den stora frågan när det gäller honom är dock vem som sköt. Att ett fyllo låg bakom det hela accepterar inte jag. Stanken från Palmemordet, och efterföljande utredning, är idag lika stark som den någonsin var.

 3. Jag är övertygad om att Palme mördades, inte minst pga det /varsel/ jag erhöll några timmar innan. (Har börjat skriva lite om sanna varsel i min blogg, jag har inte hittat en inställning att länka ”Hans” här till min blogg, kanske inte finns i gratisversionen)
  Jag var ganska nära vän med en fd rätt hög jurist som hoppade av juridiken som han såg som för korruperad (och vem gör inte det), han sa före sin tragiska död att Palmemordet och Estoniakatastrofen var de största rätts-skandalerna i Sverige senaste tiden.

  Jag tittade noga på filmerna om Husseins avrättning och tror det var rätt man där.
  Dubbelgångare ja, men han kom ju från en långvarig häktning och måste ha identifierats under den tiden, skulle han ha bytts ut så måste många i rättsväsende och polis där ha varit införstådda.
  Om det var fel man redan i ”hålet” så…

 4. Ja nog har du rätt i att de är rättsliga storskandaler. Och de kommer antagligen heller aldrig att bli lösta.

 5. Estonia, jag tittade på den första ubåtsfilmen direkt efter att den filmats, då fanns bildrutor med något som såg ut som odetonerade bomber. Dessa bildrutor var senare, när filmen blev efterfrågad, borttagna.

 6. Palme, jag kände det som självklart att Christer P. var mördaren, med grund i hans beteende i rätten.
  Frågan är för mig ”bara” vem som gav honom uppdraget.

 7. Vad gäller Estonia så lär vi aldrig få veta vad som hände tills dess att fartyget bärgats, vilket såklart nu aldrig kommer att ske. Tyvärr.

  Och när det gäller Christer P så är åtminstone jag övertygad om att han, om han nu var den skyldige, inte arbetade ensam. Det var en regelrätt avrättning, och ingen ska inbilla mig att man bara drar fram ett vapen och skjuter ner någon utan anledning. Palme hade många fiender, både i Sverige och utomlands.

 8. Nja, mycket svårt psykiskt sjuka människor och antagligen även drogpåverkade, kan nog skjuta ner en person utan anledning.
  Jag har dock inte uppfattat C . P. som sådan. Dessutom hör man märkligt nog sällan talas om drogpåverkade som är beväpnade?
  Svårt psykiskt sjuka upptäcks väl dessutom nästan alltid i tid? Sådana får ju inte gå lösa.

 9. Lögnerna vi gått på här i Sverige när det gäller Palmemordet är omfattande, och tyvärr så får vi nu säkert aldrig klarhet i frågan. Att använda psykiskt sjuka människor att utföra dessa mord är det perfekta brottet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s