George Bush: om kommande terrorist-attacker *

george bush

 

Innan George Bush avgick så passade han på att varna det amerikanska folket om kommande terroristattacker, något som fick många att reagera. Men det som gjorde det hela än allvarligare var att han uttalade sina varningar … tre gånger … på en vecka!

 

Our enemies are patient and determined to strike again”, sa Bush i en TV intervju från Vita Huset.”

 

”There’s still an enemy out there that would like to inflict damage on America — Americans. And that’ll be the major threat,” sa Bush i en annan intervju.

 

Och i Larry Kings program samma vecka sa han följande, ”The most important job the next president is going to have — is to protect the American people from another attack.”

 

Att någonting stort är på gång kan vi mao vara övertygade om, och att det kan komma att ske mycket snart är inte omöjligt. Antagligen så kommer Al-CIAda att vara boven i dramat igen, då det i fall likt dessa alltid är bäst att köra med säkra kort, och med skurkar som alla känner sedan gammalt. I vilket fall som helst så kommer nästa attack att få det som hände i New York att blekna vid jämförelse. Det är åtminstone vad väldigt många amerikaner fruktar.  

2 svar till “George Bush: om kommande terrorist-attacker *

  1. Du är ju totalt dum i huvudet, aldrig har jag läst så mycket idioti och puckade konspirationsteorier under så kort tid. Vem fan tar den här skiten på allvar?

  2. Bäste Anonym, om du ska lämna kommentarer på någons blogg så gäller det att vara lite hövlig. Det är allmän praxis inom bloggvärlden. Genom att vara aggressiv så gör du bara bort dig själv.

    Och exakt vad som är idioti i detta inlägg förstår inte jag riktigt, för jag har ordagrannt återgivit George Bushs varningar.

    Dessa varningar fick dessutom en hel del uppmärksamhet i USA. Och att en president officiellt går ut med varningar på det här viset är mycket ovanligt.

    Han sa ju faktiskt att Obamas allra viktigaste uppgift kommer att bli att skydda det egna hemlandet mot en ny attack, och en sådan sak säger man inte bara hur som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s