Flytta Tibet till Sverige! *

 

Ett sätt för oss här i Sverige att motverka all den dåliga karma vi får genom att passivt titta på när folkmordet Tibet pågår är att erbjuda de Tibetaner som så önskar en fristad här, och låta dem bosätta sig i obebodda bergsområden i Norrland, eller ev längre söderut. Tibetanerna kan sedan där bygga upp ett eget samhälle, likt hur de hade det förr innan de grymma kineserna ockuperade deras hemland och slog det i spillror.

 

Mitt förslag är att dessa ”riktiga flyktingar” inte ska integreras i det svenska samhället, genom att spridas ut över hela landet, utan istället ska man ge dem ekonomiskt bistånd så att de kan återuppbygga en mindre version av det egna hemlandet här hos oss i områden där inga svenskar vill bo. Jag har hört talas om att liknande projekt är på gång i Nordamerika, men vet inte säkert hur det ligger till med den saken?

 

I vilket fall som helst så borde vi nu här i Sverige erbjuda de Tibetaner som är intresserade av att flytta hit all hjälp de behöver för projektet. Som vi alla vet så avstår inga nationer frivilligt delar av sitt territorium, och det är inte heller vad jag föreslår.

 

Mitt förslag går endast ut på att överlåta ett par kvadratkilometer av vårt land till ett folk i nöd, vilket då ger dem en möjlighet att rädda sin kultur och sina traditioner till kommande generationer människor. Vi kan alltså hjälpa ett utrotningshotat folk att överleva, och detta borde vi göra.

 

Att få ha en liten buddhistisk enklav liggandes inom Sveriges gränser kommer otvivelaktigt att påverka hela vårt hemland på ett positivt sätt, och det kommer även att vara en rejäl spark där bak på hela den globalistiska agendan, eftersom det är globalisterna som i slutändan ligger bakom folkmordet i Tibet — inte kineserna! Men då kineserna utför dådet så kommer man att råka mycket illa ut framöver — karmas lag!

2 svar till “Flytta Tibet till Sverige! *

 1. En buddistisk enklav med sina seder?
  Morsning.
  Bakom Dalai Lama:s leende döljer sig
  en historia av förtryck av värsta sort.
  I Tibet har munkarna styrt fram till
  1950 då kineserna dök upp.
  Innan dess hade en kvinna som du
  samma värde som en sten.
  Och stenar finns det många av i Tibet.
  Det var ett kastväsende och slaveri
  som var grymt på alla plan.
  Så jag ser inte Dalai Lama eller nån
  annan diktator som en förebild.
  Ett fritt Tibet blir en religös diktatur.
  Inget annat.
  Jag ser dock inte Kina:s styre som
  bra heller.
  Men bättre än det jag beskrev ovan.

 2. Det är nu inte bara den tibetanska religionen som håller på att gå under, utan hela det tibetanska folket och deras kultur. Det är den som jag vill hjälpa oss bevara till framtida generationer.

  Och vad gäller Dalai Lama så är inte han intresserad av politik. Han vill hellre, vad jag förstår, tillbringa sin tid i avskildhet och meditation – långt från världen och alla dess bekymmer. Hans mål för det framtida fria Tibet är f.ö. att landet ska vara en demokrati med folkvalda politiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s