England under attack

Att Storbritannien, precis som Sverige, är under attack är det kanske inte så många som vet. Men så är det. För Storbritannien är globalisternas hemland nummer ett. Och det är därifrån det mesta som rör oss och vårt välbefinnande bestäms. Av den anledningen så behöver landet krossas, eftersom den inhemska befolkningen är alltför stor till antalet och alltför välutbildad för att ägarna ska kunna känna sig trygga. Trygga är de nämligen bara så länge som deras djävulskaper inte avslöjas, något som nu sker.

För som vi alla vet så har många dörrar öppnats med internet, och det mesta om det mesta finns nu där tillgängligt för alla som törstar efter kunskap. Och som bekant så är kunskap makt. Denna makt vill våra ägare INTE medborgarna ska få, och för att motverka utbildningsprocessen som internet dragit igång så försöker man nu införa allehanda restriktioner på det fria ordet vi för närvarande har på nätet.

Ett annat sätt att göra så på är att bryta upp Storbritannien i mindre bitar – till att börja med i fyra delar (England, Skottland, Wales och Nordirland). För genom att splittra unionen kan man skapa osämja mellan de olika nationernas medborgare: en gammal fin och välbeprövad metod som kallas söndra och härska. Dessutom så får man på detta vis till en försvagning av det brittiska parlamentet, och detta är något man eftersträvar speciellt, eftersom ett svagt parlament underlättar för Bryssel. Vi förstår nu varför det är så mycket problem inom brittisk politik för tillfället.

Politikerföraktet i öriket har säkert aldrig varit större, och nu när var och varannan politiker befunnits skyldig till att ha fifflat med sina inkomster, så har man på ett effektivt sätt destabiliserat den institution som tills för inte så väldigt länge sedan var världens mäktigaste. Genom att splittra unionen så försvagas parlamentet, och det finns ingen anledning till varför inte även England senare kan komma att delas upp ytterliggare. Allt beror på om engelsmännen börjar trilskas eller inte.

EU-motståndet är mycket stort där borta på andra sidan Nordsjön, och detta är huvudanledningen till att man vill dela upp landet. För globalisterna spelar uppdelningen ingen som helst roll, eftersom man behåller allt man äger ändå, eftersom storbankerna nuförtiden arbetar över gränserna och således är bortom politikernas kontroll. Men det blir betydligt lättare att driva Bryssels och Strasbourgs agenda vidare om Storbritannien försvagas politiskt, och detta är vad man är ute efter när man nu försöker splittra landet.

2 svar till “England under attack

  1. Daniel Gilfry

    Är det inte lustigt – judarna uppfann Internet för att ha det ultimata övervakningsvapnet och det är Internet som ändar Satans (judarnas) tusenåriga rike! Vildjuret (nummer 666 eller www) biter Satan därbak! När alla korkade pappskallar som varken vet eller bryr sig om att Satan (judarna) lagt beslag på vår planet leker med sina datorer, kan inte ens DE undkomma sanningen! Är detta Gud som.talar till oss, eller? Nåväl – ha gott mod,svenskar FÖR det är bara ett par månader kvar tills Gud utrotar Judeparasiten och vi får tillbaka vår planet! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

  2. Orsaken till situationen vi alla nu befinner oss i är den låga nivå vi moraliskt sett står på, och än värre blir det när de som vet att vi moraliskt sett står på en omänskligt låg nivå inte törs ta till orda om saken: Ty den som tiger samtycker! Av den anledningen är det av största vikt att vi gör vad vi kan för att ta avstånd från alla omoraliska manifestationer i samhället — typ s.k. pridemarscher. Många gör nu så via internet, ett redskap man trodde skulle användas mot oss har istället fått den omvända effekten. Slaget om internet är nästan att likna vid det nya världskriget. Vi vet att slaget är vunnet när sanningen om 9/11 och alla andra stora lögner kommer i dagen och de ansvariga står inför rätta i domstolarna världen över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s