Borde Piratpartiet bojkotta EU-parlamentet?

Ja nog borde man från pirathåll allvarligt överväga att bojkotta EU-parlamentet, speciellt som man ändå inte kan uppnå något där. Den lilla klick svenska politiker som vi har där nere kan ju inte ens samtliga tillsammans uppnå något av bestående värde för oss alla, speciellt som man inte ens arbetar gemensamt för Sverige, utan var och en för sig i de nya europeiska grupperingarna som där råder.

Och dessa grupperingar verkar, på bästa globalistvis, över gränserna. EU-parlamentet är mao inget annat än en synnerligen välgenomtänkt plan och ett diaboliskt sätt att försvaga medlemsländernas kontroll över det egna hemlandet. Av den anledningen så är svensk medverkan i EU-parlamentet av ondo, för den gynnar enbart den globalistiska agendan att försvaga Sverige.

Våra politikerpudlar gör därför klokt i att vakna upp till detta sorgliga faktum samt att inse följande: Sveriges intressen bevakas bäst från vår egen hemmaplan. För på vår egen hemmaplan är vi mångdubbelt mycket starkare än vi är i Strasbourg.  Alla som kan något om fotboll vet att det är så. Att spela på hemmaplan är nämligen en stor fördel. Samma sak gäller även när det handlar om politik.

På vår egen hemmaplan behöver vi nämligen inte förklara vårt agerande och kan heller aldrig ställas till svars för våra handlingar. Vårt hem, Sverige, är i sanning vår borg. Och detta borde vi samtliga inse fortare än kvickt.

Vi måste komma ihåg att vi svenskar bestämmer över vårt land och att vi inte behöver lyda någons order om någonting. Vi behöver nu inse att våra pudlars uppgift är att försvara det egna hemlandet istället för att som nu understödja de krafter som vill bringa det på fall. Våra pudlar borde därför samtliga tas hem, för det finns inget av värde de kan uträtta från Strasbourg.

Och det är här Piratpartiets deltagare där nere kan göra något av värde – genom att bli först att bojkotta farsen. För EU-parlamentet är enbart ett enda stort tidsslöseri. Och tid, gott folk, är idag en bristvara; för den svenska auktoriteten och det svenska självbestämmandet undermineras med pudlarnas hjälp mer och mer och mer och mer för varje dag som går.

Att medverka i denna underminering av det egna hemlandet är därför ett brott mot våra folkvaldas arbetsföreskrifter. EU har nämligen gått totalt överstyr nu när den internationella bankeliten som driver projektet framåt har för avsikt att destabilisera varje enskilt medborgarland för att därefter själva ta över kontrollen – något man ämnar göra helt, fullkomligt och slutgiltigt. Att Sverige idag ännu är ett fritt land är tyvärr till 91,5 procent inget annat än en illusion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s