Abort måste förbjudas! *

Har länge inte velat engagera mig i abortfrågan, då jag under lång tid sett på den som ett rent kvinnligt problem. Men ju äldre och visare jag blir, så inser jag mer och mer att det är någonting allvarligt fel när det gäller det här. Att man tex kan genomföra ingreppet ända fram tills dess att fostret är över 4 månader gammalt är rent ut sagt sjukt.

Och till den som inte tycker om att höra det så föreslår jag att man letar runt lite grann på nätet och där ta sig en titt på hur dessa barn ser ut … hur de aborterade fostren ser ut … eller rättare sagt hur det som blir kvar av dem ser ut. Det är ingen angenäm syn. Långt därifrån. Mer vill jag inte skriva här, och jag vill inte heller lägga upp några bilder av det: för äckligt. Det är nästan så man vill spy.

Min personliga syn på saken är följande: tiden för när abort är tillåten måste nu drastiskt sänkas. På sikt borde ingreppet förbjudas helt och hållet … utom i vissa speciella fall. Att sedan våra skattepengar ska betala för kalaset är en annan sak som stör mig, då jag hellre hade använt pengarna på annat … som tex bättre barnomsorg, eller billigare tandvård – eller precis vad som helst!

Den som vill göra abort borde, enligt mig, betala för det med egna pengar. Behöver jag få mina tänder lagade så måste jag betala för det. Att vi ska ha fri vård på våra sjukhus skriver vi alla säkert under på … för folk som är sjuka.

Men när det gäller en kvinna som vill ha abort så är hon ju inte sjuk. Hon är helt och hållet frisk, och hon löper heller ingen risk att dö pga av sitt fysiska tillstånd, så varför ska hon ha rätt till fri abort? Jag vill inte ge ett enda öre av mina surt förvärvade slantar till det här: utom, som jag precis sa, när det gäller vissa speciella fall.

 

Så här säger Moder Teresa om saken:

Men jag känner att vad som främst förstör friden är abort, för detta innebär krig mot barnet, ett direkt dödande av det oskyldiga barnet. Om vi accepterar att en mor kan döda till och med sitt eget barn, hur kan vi kräva av andra att inte döda varandra? Den mor som funderar på abort bör få hjälp att älska, det vill säga att ge, fast det kullkastar hennes planer och inkräktar på hennes lediga tid. Hon bör få hjälp att respektera barnets liv. Fadern till barnet, vem han än är, måste också ge tills det känns. Genom abort lär sig modern inte att älska utan hon till och med dödar sitt eget barn för att lösa sina problem. Och genom abort får fadern budskapet att han inte behöver ta något som helst ansvar för barnet han är upphovet till. Det är troligt att den fadern försätter andra kvinnor i samma svåra situation. På så sätt leder en abort bara till fler aborter. Varje land som accepterar abort lär inte sitt folk att älska utan att använda vilket våld som helst för att få vad de vill ha. Det är därför som abort är den största förstöraren av kärlek och frid.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s