Klimathotet och WWF *

Att vi människor håller på att slå rekord när det gäller vår egen neddumning är ingen överdrift. Det sätt som vi godtroget köper all reklam/propaganda från WWF är ett talande bevis på saken. För med några fåstaviga klyschor som ”Arktis is smälter” och ”Ge isbjörnen en framtid” ovanför en bild på en gullig liten isbjörnsunge så grundluras så gott som en hel värld.

Nu är det nämligen så att vad som sker i Arktis är bortom vår kontroll, eftersom vår egen kära sol avgör om isen ska smälta eller inte, precis som den alltid gjort, och precis som den alltid kommer att göra. Vid den senaste istiden så täcktes ju som bekant stora delar av norra halvklotet av ett kilometertjockt istäcke – ett istäcke som sedan bara försvann, när det knappt ens fanns några människor på Jorden. En ny istid är även den på gång framöver, precis som vanligt.

Vad gäller isbjörnen så har jag redan skrivit en del om det stackars djuret och bevisat att isbjörnarna har det bra. Det finns antagligen inget annat rovdjur i världen som har det bättre. Det finns fler isbjörnar i vår värld än lejon och tigrar tillsammans (dubbelt så många) och de bor på en yta som är större än hela Europa där det dessutom är mer eller mindre människofritt. Isbjörnarna har det mao hur bra som helst.

Men folk är så blåsta så om WWF (en av våra ägares propagandamaskiner) visar en bild på en liten isbjörnunge samtidigt som man säger ”Låt oss få leva” och ”Vår värld smälter” så tror man dåraktigt att det måste vara på precis detta vis, eftersom WWF säger så. ”Hjälp oss stoppa klimatförändringen och rädda isbjörnen” är en annan fin lögn …. jag menar slogan. 

En sak vi måste ha väldigt mycket klart för oss är att våra ledare inte bryr sig det minsta om våra isbjörnar, eftersom de inte bryr sig det minsta om de egna medborgarna. Hundratusentals människor har dödats i Irak av samma personer som nu vill att vi ska hjälpa björnarna i norr. Vad det hela går ut på är istället det här: Man vill driva upp klimathysterin till en sådan hög nivå att vi människor kommer att gå med på att betala en ny miljöskatt. Detta är en fantastisk business-verksamhet, då alla världens invånare kommer att kunna beskattas – över gränserna.

Det är mao ett av globalisternas stora projekt i förslavningen av oss alla, och inget annat än en enda stor bluff. Våra pengar gör varken till eller från ändå. Även om vi alla betalade in en miljon kronor om året i miljöskatt, så hade vi ändå inte kunnat stoppa Arktis is från att smälta. Kanske kan vi nu bättre förstå varför man förr dyrkade Solen så intensivt. Man visste nämligen redan på den tiden att Solen i sanning var vår planets gud, för utan den så var inget liv på Jorden möjligt. Och precis lika sant är detta idag.

9 svar till “Klimathotet och WWF *

 1. Du har rätt. nu ska jag sluta skänka pengar till WWF. jag är en av dom lättlurade som har gått på bluffen. hittade din blogg idag genom pp, den här bloggen kommer jag följa.

 2. Tack, Sanna, för att du tog dig tid att lämna en sådan fin kommentar.

  Om du är intresserad av att få en mer vetenskaplig syn på klimathotet så finns det många fina svenska bloggar om ämnet. Men det visste du säkert redan.

  Ha en fin helg:-)

 3. Tack själv för en intressant och välskriven blogg, sen fick jag mig ett gott skratt när jag läste inlägget om poliser och grisar det roligaste jag läst på länge och du har så rätt.
  ha en fin helg du med

 4. Kul att höra att du fick dig ett gott skratt. Att skratta är ännu gratis, men vem vet, kanske inför man snart även en skrattskatt? Skulle inte förvåna mig det minsta. Kanske borde jag inte tipsat pudlarna om saken, för de är ju så himla giriga: -)

 5. då vi talar om vetenskaplighet. se http://nuclearpoweryesplease.org/blog/2009/07/11/the-wwf-cheats-on-the-climate-scorecards/ så lär man sig lite om hur WWF uppenbart och medvetet ljuger med siffror för att fråmna sina politiska åsikter.

  /C

 6. Har själv tittat lite grann på det, Christoffer, och det verkar faktiskt inte bättre än att man (WWF) manipulerar med fakta för att gynna klimathotprojektet.

  Klimathotet har, vad jag förstår, varit planerat sedan lång tid tillbaka – kanske började man redan på femtiotalet dra upp planerna för det hela? Och kanske inser folk då lite bättre varför man nu knappt får kritisera saken?

 7. I detta fallet så är manipulationen inte för att gynna klimathotet. det är bara för att smutskasta kärnkraft. (enligt min åsikt ialla fall.)
  /C

 8. I så fall så ber jag om ursäkt för att jag missförstod din förra kommentar.

  Vad du säger är mycket intressant, men något jag inte forskat så mycket i. Kärnkraft har jag personligen inte några problem med, då den är ren och inte smutsar ner miljön.

  Att WWF ogillar kärnkraft var således nytt för mig. Ska kolla upp saken och ta reda på vad som pågår.

 9. Att miljöorganisationer hatar kärnkraft är knappast nyheter. Främst för att det är en lösning framtagen av industrin och att den funkar bättre än deras egna föreslagna lösningar om sol, vind, och att ha dåligt samvetre för att man konsumerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s