EUs mardrömsplan för Sverige!

mapeuropereshaped Sverige i morgon?

I bilden ovan ser vi vad EU planerar att göra med vårt fina gamla hemland. Man har alltså för avsikt att stycka upp Sverige i tre delar: en nordsjö-del, östersjö-del och en nordatlantisk-del. Visst verkar det trevligt? För vi vill väl bli delade i tre bitar? Vi vill väl att Västsverige ska hänga ihop med Norge, Danmark, Holland, Belgien, England och Skottland?

Vi vill väl att västkusten ska bli avskuren från Småland, Dalarna och Norrland? Hur ofta åker vi till Umeå och Kiruna förresten? Nej, nog är det bättre att västsvenskarna hänger ihop med holländare, fransoser och belgare. Och samma sak gäller då även stockholmare, för de behöver ju aldrig mer ha med göteborgare och skåningar att göra. Hur bra låter inte det?

Men undrar vi inte nu alla till mans lite grann varför detta projekt att dela upp EUs hemländer i nya regioner inte har fått mer utrymme i media? Kanske talas det tyst om saken pga att vi då skulle göra revolt mot EU? Kanske talas det tyst om saken pga att vi då skulle inse att våra ledare medvetet för oss bakom ljuset? Kanske talas det tyst om saken pga att vi då inser att vårt hemland, precis som alla övriga EU-länder, är tänkta att krossas?

Vi behöver inse att detta verkligen står på agendan: Sverige kommer att styckas upp i olika bitar. De svenska invånarna kommer att avsvenskas, eftersom alla nationella strömningar inom EU anses vara av ondo. Patriotism är numera snudd på kriminellt – kanske förstår vi nu lite bättre varför?

Så vad har våra pudlar i EU-parlamentet för avsikt att göra åt saken? Känner de ens till saken? Bryr de sig, även om de råkar känna till saken? Och även om de bryr sig, kan de göra något åt saken? Svaret är uppenbart: vi är nu synnerligen illa ute, och ingen bryr sig!

För vad tänker sossar och moderater göra åt saken? De arbetar ju i tandem för EU i alla frågor av vikt! De är mao för att stycka upp det egna hemlandet! Utan att skämmas över förräderiet! Och inga nya partier, varken pirater eller sverigedemokrater, kan ändra på detta sorgliga faktum? För som läget är idag så kommer Sverige att delas upp i tre delar – kanske fler – och inget vi gör kan ändra på detta? Eller har jag fel?

4 svar till “EUs mardrömsplan för Sverige!

 1. Hej! Oavsett om jag håller med dig i dina inlägg eller inte så är det en sak jag ofta saknar på din blogg: källor. Vart har du fått den här bilden och denna information ifrån? Kom ihåg att grunda dina påståenden och insinuationer med källor så är det lättare att föja, att komentera, att bilda sig en egen uppfattning etc. //H.

 2. Hej själv, Humlan.

  Vad gäller den här bilden så har jag hittat den på nätet. Exakt var den kommer ifrån vet jag inte, den var dock med i en film med David Icke (en person jag inte är så insatt i) som någon rekommenderade mig att se härom dagen. Men att EU har för avsikt att genomföra detta projekt är välkänt bland de som studerat vår situation.

  En sak som jag inte gör på den här bloggen är att försvara mina egna argument med en massa hänvisningar till källa A, B, C osv. Det har jag varken tid eller lust med, så om du vill utbilda dig om saken så måste du leta upp all fakta själv, för det är enda sättet att lära sig något på.

  Och sedan är det på detta vis: ofta är källan som du söker i mina inlägg … jag. Det handlar således om mitt orginalarbete, om man kan kalla det så, min analys av läget helt enkelt. För som du säkert förstår så har alla källor ett ursprung, och ursprunget till de allra flesta av mina inlägg är ingen annan än jag.

  Det är alltså jag som tänkt ut saken. Om jag är kvalificerad att göra så eller inte kan man ha delade meningar om, men jag kan garantera dig detta, kära humla, mina inlägg är långt mer sanna än propagandan och lögnerna som våra folkvalda kommer med. Detta har du ju själv insett, eftersom du inte bett mig fara och flyga: du vet att något inte står rätt till med vår värld och vår situation. Du vet att våra ledare lurar oss.

 3. Filmen som bilden var med i heter ”Big brother, the Big picture” (finns på Google video), och den kan jag varmt rekommendera. Jag har fö inga invändningar till någonting Icke där säger, och då är filmen ändå tre timmar lång!

  Tänk om man kunde säga samma sak om ett tre minuter långt uttalande från en politiker. Kanske inser vi då hur vi blir behandlade av dessa lögnhalsar och skurkar?

 4. Öh, Humlan, läste något intressant i en av blaskorna häromdagen (på sportsidorna): tydligen så håller man nu på att försöka dra igång en ny fotbollsliga, där Sverige, Holland, Belgien, Danmark, Norge samt Skottland ska ingå. Varför tror du man gör det? Varför tror du att man vill att vi ska få en ny proffsliga (the Atlantic League) runt Nordsjön? Detta blir då en fotbollsliga där endast 3-4 lag från respektive land kommer att ingå – storlagen som Celtic, Rangers, Ajax, PSV, Anderlecht, Bröndby osv. Allsvenskan blir då enbart, om den får fortsätta, en B-liga utan lag som Göteborg, AIK, Malmö FF och andra lag av den kalibern. För mig så är detta ett solklart bevis på att Sverige i framtiden kommer att styckas upp på det vis som kartan i bilden ovan visar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s