Den Stora Lögnen/The Big Lie

hitlerDM_468x422

En stor lögn är en lögn så stor att vanligt hederligt folk inte kan se den eller förstå att lögnen verkligen är en lögn, något som beror på att den är alltför otrolig för att inte vara sant. Dessa lögner har man använt sig av sedan urminnes tider, och på detta vis grundluras vi alla än idag av våra ägare, de internationella storbanksägarna: via media, som man äger/kontrollerar. Som exempel på deras ondska och stora lögner kan nämnas 9/11 — ett sataniskt illdåd utfört av CIA/Mossad som sedan skylldes på arabiska terrorister, allt för att kunna invadera Afghanistan och Irak! Så här skriver f.ö. Adolf Hitler om den Stora Lögnen i ”Mein Kampf”:

ju större lögnen är, desto större är utsikterna för att den ska bli trodd, eftersom de flesta människor inom folkets stora massa i djupet av sitt hjärta visserligen inte medvetet och avsiktligt är dåliga, men så enkelt och primitivt konstruerade att de lättare faller offer för en stor lögn än en liten. De ljuger själva mången gång i smått, men skäms för att göra sig skyldiga till en stor lögn. En sådan får alltså inte plats i deras medvetande, och de tror därför inte heller andra om en så oerhörd fräckhet och en så infam förvrängning. Även då de upplyses om detta tvivlar och vacklar de länge, och försöker tro att lögnen åtminstone har någon grund, varav följden blir att en smula fastnar även av den fräckaste lögn, ett faktum som alla stora lögnkonstnärer och lögnföreningar i denna världen alltför väl känner till och utnyttjar på det gemenaste sätt”.

in the big lie there is always a certain force of credibility; because the broad masses of a nation are always more easily corrupted in the deeper strata of their emotional nature than consciously or voluntarily; and thus in the primitive simplicity of their minds they more readily fall victims to the big lie than the small lie, since they themselves often tell small lies in little matters but would be ashamed to resort to large-scale falsehoods. It would never come into their heads to fabricate colossal untruths, and they would not believe that others could have the impudence to distort the truth so infamously. Even though the facts which prove this to be so may be brought clearly to their minds, they will still doubt and waver and will continue to think that there may be some other explanation. For the grossly impudent lie always leaves traces behind it, even after it has been nailed down, a fact which is known to all expert liars in this world and to all who conspire together in the art of lying.”

2 svar till “Den Stora Lögnen/The Big Lie

  1. daniel gilfry

    Läste först idag bloggen om Den Stora Lögnen. Det stämmer så väl – ju större lögnen, desto fler som tror på den! Vi vuxna har levt länge med den judiska lögnen om Hitler och förintelsen men många av dem som förut trott på den börjar nu ändra uppfattning. Äntligen kan man säga ordet Judesvin utan att omedelbart fraktas iväg till ett av judarnas koncentrationsläger! Det är nya vindar som blåser nu och snart, med Guds hjälp, är det Nazistiska Israel ett minne blott! Men vi människor måste göra oss förtjänta av friheten innan vi kan få den. Vi måste visa att vi är värdiga den! Vi måste kräva att få tillbaka vårt land (och alla våra PENGAR) ifrån Reinfeldts judar nu! Vi måste se till, med kvotering, att judarna aldrig mer kan stjäla Sverige ifrån svenskarna! Och – det viktigaste av allt – vi måste komma ihåg att vi är MÄNNISKOR och att vi, som sådana, inte kan tillåta Satan och hans lögner och hans folk vara en del av VÅRA liv och VåR planet! Gör som jag – skriv en gång i veckan till: Knesset (fd Sveriges Riksdag) Reinfeldts judar Riksg. 1 100 12 Stockholm (Nya Jerusalem) Du ska kräva i ditt brev att Reinfeldts judar lämnar tillbaka Sverige till svenskarna, återbetalar allt som de stulit ifrån det svenska folket och lämnar landet omedelbart! Om vi är många tusen som gör så, måste det ge utdelning! OBS! Detta är INTEolagligt, INTE hets mot folkgrupp! Du kan lugnt skriva ditt namn och din adress. Att kämpa för frihet och demokratiär (än så länge) inte förbjudet i Reinfeldts Judiska Apartheid-SverigeDaniel Gilfry partiledare C. A. M. P. Sveriges befrielseparti

  2. Bra skrivet Daniel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s