Skrattet förbjuds: farligt för hälsan och miljön!

Nya vetenskapliga rön från fleråriga intensiva studier i Uppsala och Lund har nu klart bevisat att skratt är hälsofarligt. Mycket farligare än vad man hitintills befarat. Forskare av rang har nämligen nu klarlagt att vi människor under en skrattattack allvarligt skadar hjärnan av de kemiska ämnen som frigörs. Vidare så ökar risken för hjärnskakning vid dessa attacker, då huvudet ofta skakas å det grövsta – en inte sällan omskakande upplevelse för huvudinnehavaren.

Ett annat stort problem är den för miljön så skadliga strålning som frigörs från kroppen vid skrattanfall. Strålningen påverkar, säger experterna, såväl ozonlagret som växter och djur inom en zon av allt från 1 till 10000 meter enligt de senaste beräkningarna från matematiker av rang. Även klimatet är således hotat av vårt skratt. Detta är allvar!

Politiker med huvudet på skaft och hjärtat på rätta stället uppmanar nu folk att sluta skratta, eftersom de fruktar vi alla annars snart kommer att skratta ihjäl oss. Och det är inte kul. Till att börja med vill man förbjuda det så kallade gapskrattet, samt allt småskrattande på allmän plats, eftersom skratt har en förmåga att sprida sig snabbt i folkmassor, något som kan orsaka skrattsalvor av stor styrka.

Vissa forskare menar dessutom att lätt fnitter har lika skadlig inverkan på hälsa och miljö som det reguljära skrattet. Experterna rekommenderar nu att alla som är oroliga använder öronproppar när man åker buss, tunnelbana, tåg eller flyg – allt för att förhindra att man hör något roligt av misstag. En ny sk skrattskatt är även planerad att introduceras snarast möjligt, och detta är inget skämt! För allt som kan göras för att rädda oss svenskar från gisslet skratt, och dess skadliga inverkan på vår hälsa, kommer nu att göras.

Man planerar även att dra igång en reklamkampanj i media med slogans som ”Skratta inte ihjäl dig”, ”Ett gott skratt förlänger inte livet” och ”Roliga historier kan få ett olustigt slut.” Tyvärr för oss alla så är skrattet ett globalt problem. EU, FN och WHO är nu inkopplade och kommer att göra allt som står i deras makt att få stopp på skrattandet. Som tur är så är alla våra inhemska politiker insatta i saken och har lovat att lyda Bryssels varje order – men det visste vi ju redan innan.

Ett svar till “Skrattet förbjuds: farligt för hälsan och miljön!

  1. Hahahahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s