Den internationella bankeliten: fienden framför alla andra! *

woodrowwilson1912

Den som har sett ”The Obama Deception” och sett vad ”våra” banker nu håller på med, och som ändå inte kan se hur allvarlig situationen nu är för oss alla, borde ta sig en titt i spegeln och fråga sig själv vad det är för en neddummad fåntratt man där ser. ”Våra” banker är nämligen nu fullkomligt bortom all kontroll. Det har tappat all förankring i verkligheten och har inte längre någon som helst medkänsla till övers för världens befolkning.

Det enda man nu från ägarhåll har för ögonen är att krossa alla suveräna stater, kosta vad det kosta vill, för man har bestämt sig för att ta över varenda liten kvadratmillimeter av jordytan. Kom då ihåg att den som äger marken … även äger allt som står med fötterna därpå – dvs dig, din familj och alla du känner.För när inte vi som svenskar längre äger Sverige så måste vårt land istället ägas av någon annan, och detta är vad som håller på att ske, nu när vi självmant gett upp vår suveränitet till utländska intressen. Och de som har för avsikt att köpa upp allt här i världen är våra ägare, dvs ägarna till världens storbanker.

Det är dessa personer, och deras organisationer, som – med flit – har genererat den ekonomiska kris vi idag befinner oss i. Det hela har varit planerat under lång tid. Avsikten var att lura skjortan av oss alla, och att sedan använda pengarna man stulit till att köpa upp än mer av våra tillgångar, samtidigt som vi får betala av lånen som vi lurats att ta.

Vi ger alltså bankerna våra egna pengar så de kan köpa upp våra ägodelar … med våra pengar! Och därefter så betalar vi ränta på pengarna vi gett bort! Precis så är det, och den som inte tycker att detta låter helt sinnesjukt är antagligen … sinnesjuk? Det underliga är att våra egna politiker (många av dem i alla fall) känner till det här, så varför låter man det ske? Svaret är att många av dem arbetar för våra ägare, i hopp om att få personliga fördelar för sitt förräderi?

Tyvärr för dessa svenska banditer så väntar dem inget annat än olycka, ty det är alltid detta som blir förrädarens lön i slutändan. Många förrädare ångrar sig nämligen bittert när man ligger för döden, för då inser man vad man gjort. Man inser att man varit en feg usling, och det är inte på det viset man vill lämna världen.

Woodrow Wilson (bilden), den amerikanske presidenten som sålde ut USA till bankerna 1913, bad tom om ursäkt till det amerikanska folket på ålderns höst för det han gjort, eftersom han då insett hur han skadat det egna hemlandet. Bankerna tog alltså över USA redan för hundra år sedan! När/om man inser det … så inser man även hur fruktansvärt illa ställt det är med världen idag?

4 svar till “Den internationella bankeliten: fienden framför alla andra! *

 1. Som princip finns det INGET bekymmer i världen som ej är skapat av den s k marknaden = pengarna – som samhällstärande används av de stora finansiella aktörerna.

  Men så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – så finns det hopp – som jag ser det.

  ÖVERFLÖD AV PENGAR MEN I FEL HÄNDER 😥

  ”När en regering är beroende av bankirer för pengarna, är det bankirerna och inte ledarna för regeringen som kontrollerar situationen, eftersom den hand som ger är ovanför handen som tar. Pengar har inget fosterland, finansiärer är utan patriotism och utan anständighet. Deras enda syfte är vinst.” – sagt av Napoleon Bonaparte 1815.

  Det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

  NU ÄNTLIGEN ! ! !

  Publicerat den 2 april 2015 i Veckans Affärer:

  ”En radikal plan framtagen på uppdrag av Islands statsminister föreslår att landets affärsbanker fråntas rätten att skapa pengar vid lån. Istället ska centralbanken, och ytterst parlamentet, ensamt sköta penningskapandet.”

  – slut citat härifrån.

  Blir Sverige land nummer två ? ! ?

 2. Ja vi får hoppas, Josef, att Sverige blir land nummer två. Bättre att staten sköter bankväsendet än för oss totalt okända och skrupel-lösa bankirer. Det är helt klart ett steg i rätt riktning. Det ekonomiska kriget som de internationella storbanksägarna fört mot världens ”fria” nationer sedan hundratals år tillbaka måste avslutas. Först då kan världens olika folk leva i fred och frihet och frodas på det vis vi alla är menade att leva.

  Är f.ö. övertygad om att den enorma pressen på bankväsendet de senaste åren, framförallt tack vare nätet, nu omöjliggjort för den internationella bankmaffian att fortsätta med sin ockerverksamhet mot oss, för det är precis som du säger att vi nu är alltför många för att kunna hållas i träldom evinnerligen. En bankkabal bestående av som mest kanske tiotusen ”personer” kan inte längre få sin vilja igenom i denna den nya upplysningstiden när all information om deras kriminella aktiviter har avslöjats på nätet. Slutet för dem är nu nära förestående tror jag.

  Tyvärr så postades inte din kommentar direkt pga WordPress´ automatiska spamfilter, något som sker om man inkluderar fler än två länkar. Det var vidare kul att mitt idag återinlagda inlägg från 2009 fick sin första kommentar. Lade idag in över hundra gamla inlägg på bloggen igen efter ett par års frånvaro. Tyckte att det alltjämt fanns en hel del intressant att läsa i de flesta av dem. De flesta återinlagda inläggen har f.ö. en asterix i slutet av rubriken.

 3. pengar är något gott och det finns inget värre än stenåldersekonomi där ett litet fåtal äger marken plus litet guld och annan skit – lär er att bankerna jobbar för att göra oss alla rika och till goda konsumenter – koppla av – ha en hobby eller nåt….

 4. Kanske är det fel på mig här, Jocke, men jag kan då inte förstå exakt vad du vill säga med din kommentar? Den är minst sagt tvetydig med en rejäl gnutta ironi. På tal om hobby så är f.ö. min hobby att söka förstå mig själv och min omvärld, och tack vare detta förnämligaste av tidsfördriv så har jag lyckats genomskåda vad som verkligen tilldrager sig här i världen, något som få andra har gjort. 9/11 var satan och hans folks största misstag, ett illdåd av aldrig tidigare skådat slag, samt ett illdåd som väckte upp miljontals människor här i världen, framförallt här på våra breddgrader, något som beror på att det är vi, vi vita kristna västerlänningar, som är satanisternas dödsfiender och dem man vill utrota från Jordens yta. Min och mina självfränders hobby är nu att hålla ögonen på demonerna i allas vår midst och avslöja för omvärlden vad de pysslar med för att på så vis sätta käppar i hjulen för dem så gott det går. Att hobbyn min har haft en positiv effekt på vår tillvaro råder det inget tvivel om, ty media är nu långt mer öppet och sanningsenligt än någonsin tidigare och delvis pga. detta så har Syrien nu räddats från att bli balkaniserat och totalt avkristnat. Samtidigt så ser vi att attacken på oss här i Väst trappas upp alltmer, nu speciellt med den pågående förtäckta invasionen av Europa, där miljontals huvudsakligen muslimska icke-européiska män med flit drivs in i våra urgamla hemländer för att en gång för alla göra slut på oss. Så du ser min hobby är en hobby som fler borde ägna sig åt, då den inte bara gagnar utövaren utan även världen i stort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s