Ett uttalande från kinas propagandaminister om Tibet *

goebbelschildren5lh Pappa Goebbels

Uttalandet nedan kommer från kinas propaganda-ministerium. När man läser det så börjar man osökt att tänka på Nazityskland och Joseph Goebbels (bilden, tillsammans med sina sex barn). Vem vet, kanske överlevde några av barnen, och kanske jobbar de nu i peking för globalisterna där? kina är nämligen totalt under västs kontroll. När vi inser det så inser vi varför väst inte hjälper Tibetanerna. kina tillhör oss här i väst, och måste lyda oss i allt väsentligt. Så är det. Uttalandet:

”Detta ‘helvete på jorden’ är i själva verket ett ‘paradis på jorden’ för vanliga tibetaner. Som ett barn som försöker få uppmärksamhet genom att gråta så har den marginaliserade gamle munken (Dalai Lama) inlett en omgång av falska anklagelser, retoriskt upphetsande och demagogiska, men utan grund i verkligheten” dundrade den statliga nyhetsbyrån Nya Kina, Xinhua.

Det är så man häpnar. Tibet är således ett paradis!!! Det finns inte en enda Tibetan någonstans som håller med om det. Faktum. Snacka om propaganda. Som tur är så vet vi här i Sverige hur det verkligen ligger till där borta i Tibet. Vi vet att det här enbart är lögn och propaganda. Tyvärr så vill de flesta kineser inte ens diskutera saken, eller ens kännas vid problemet. Det håller till 100 procent med ledningen i peking. Och det är detta, gott folk, som kallas hjärntvättning.

4 svar till “Ett uttalande från kinas propagandaminister om Tibet *

 1. En sak vet jag.
  Att under Dalai Lama:s företrädare så var Tibet en religös diktatur
  där människorna som inte tillhörde ”prästerskapet” var livegna
  slavar och informade i ett kastväsende. En kvinna hade samma
  värde som en sten. Är det vad du vill ha tillbaka istället för
  Kina?

 2. Att en kvinna i Tibet hade samma värde som en sten är något som du väl inte själv tror på. I vilket fall som helst så håller Tibetanerna nu på att utrotas inför våra ögon. Kineserna är nu i majoritet i ett land där de förr inte fanns alls. Ingen kan väl anse detta sorgliga faktum vara bra? Det jag önskar är att kineserna drar sig tillbaka till sitt eget hemland igen och lämnar Tibet ifred.

 3. Hanna/John/Ching eller Chang eller vad du heter, Tibetanerna är utsatta för folkmord : det värsta brottet man kan begå. Så är det bara. Om du vill blunda för sanningen, så är du välkommen att göra så. Ha ett underbart liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s