Om att ge bistånd till fattiga länder *

Borde vi ge s.k. ekonomiskt bistånd till fattiga länder? Vid en första anblick så kan detta bistånd från oss verka vara en generös handling, men vid en närmare granskning av vad det är som egentligen pågår så inser vi att biståndspengarna inte är något annat än ren och skär utpressning — där vi här i väst är ”the bad guys”.

För det är nämligen som så här : Vi ger enbart de fattiga länderna pengar om de gör som vi säger, dvs lyder EU och öppnar upp sin ekonomi för västs storbanker. I slutändan så tvingar vi dessa länder att sälja ut sina tillgångar till den internationella storfinansen, tillgångar den kan köpa upp för småpengar. Och om dessa biståndstagare trilskas så stryper vi enkelt ”hjälpen”. Om detta inte är utpressning så vet jag inte vad utpressning är.

Biståndet till U-länderna är big business helt enkelt, där vi skattebetalare hjälper globalisterna att ta över världens alla tillgångar. Och dessa globalister är inte nöjda förrän de har varenda kvadratcentimeter av jordytan i sin ägo, inklusive allt som vi här i norr äger. De är mao inte intresserade av att hjälpa världens fattiga : de är intresserade av att köpa upp allt dessa fattiga äger.

Lösningen på problemet är att lämna dessa länder i fred — helt och hållet! Deras problem är deras problem — och inte våra problem! Men om vi gör deras problem till våra problem, så blir de fattiga länderna i sanning vårt problem — för de blir då ett problem för oss. Och som vi alla vet så tycker vi här i väst inte om problem av den här typen, vilket medför att vi måste ta tag i problemet och dem som orsakar problemet — dvs befolkningarna i de fattiga länderna. Vi är således deras herrar.

9 svar till “Om att ge bistånd till fattiga länder *

 1. Har du hört talas om kolonialtiden, det var då dom flesta länder i Europa sög ut så mycket dom kunde av Afrikas rikedomar!

 2. Här har vi alltså Belsebub, Satan själv, som på nytt lämnar en kommentar.

 3. Om signaturen Åskådaren med Belsebub avser sig själv så gör jag tummen upp!

 4. Signaturen hrj är den som avses i kommentaren ovan, Greta, för den idioten lämnade flera andra kommentarer under just namnet Belsebub, och han trodde som den dåre han var/är att man kan byta namn och lura blogginnehavaren att man är två olika personer, något som är omöjligt. Exakt vad du menar med din egen kommentar vet jag inte, men du lämnade denna till mig i våras: ”Må din röst aldrig tystna då du har en oerhörd mission att uppfylla.Tunnelseendet har pågått alldeles för länge, täckelsen måste plockas bort bitvis om man vill behålla sitt fulla förstånd inför de ohyggligheter som begåtts mot mänskligheten men för de flesta varit noga maskerade.”

 5. Blev fel där i min kommentar, med Belsebub avsåg jag hrj, man känner igen ett troll när man stöter på ett och JA, vidhåller fortfarande att din röst aldrig må tystna utifrån att det verkligen hastar för mänskligheten.Tycker mig dock märka att allt fler yngre börjar ifrågasätta då samhället blir allt trasigare och degenererat och ett första steg borde vara att slänga ut TV apparaten som från början hade bra utbud och kring vilken flera familjegenerationer gemensamt kunde samlas i samma rum.Dess skadeverkan sedan början på -70 talet är rent katastrofalt utifrån vilka som tog över agendan.Du har helt rätt med att det enbart gradvis går att plocka bort maskeringen, därtill sitter den för djupt och få har varit medvetna om vad som pågått, en bit i taget annars bringas hela deras tillvaro ur ballans vilket jag upptäckt vid allt för rak konfrontation som i sin tur skapar en oerhörd frustration hos den redan vakna budbäraren.

 6. Det var då för väl, Greta, att det bara handlade om ett misstag. Trodde att det var något gällande den s.k. U-hjälpen du inte höll med om. Folk överlag förstår inte att man inte kan hjälpa andra folk på det viset. Bäst är att lämna dessa ”stackars” utsatta folk helt ifred från oss och vår s.k. hjälp. För det är tveklöst på det viset att det är utpressning det handlar om. Visst kan man skänka gamla kläder och tekniska prylar ditstädes, men så fort pengar blandas in i s.k. välgörenhet så är det en business och det dröjer då inte länge innan den s.k. välgörenhetsorganisationen börjar drivas i en eller annan form av vinstintresse. Vi vet ju alla vilka skandalösa löner cheferna för dessa s.k. välgörenhetsorganisationer har — pengar som intet ont anande och godhjärtade svenskar skänkt bort. Nej, välgörenhet och pengar hör inte ihop. Vill man hjälpa någon så kan man göra så på andra vis. Man ska mao så långt det är möjligt avstå från att ge pengar till s.k. välgörenhet. Ett bra sätt att hjälpa folk med dålig ekonomi och andra problem är hur man istället för att kasta bort gamla prylar och möbler skänker bort dessa till typ Myrorna, eftersom vi svenskar då återanvänder saker istället för att importera nytt från länder som kina, något som ju gör vårt land fattigare. Välgörenhet är f.ö. en av de sju dygderna och själva ordet är ju ett annat namn för kärlek. På engelska heter välgörenhet ”charity” och är det ord som används i äldre engelska biblar, som King James bibeln, istället för ordet ”love” — ett ord som först långt senare kom till användning där. Först när vi inser vad ordet egentligen står för så inser vi hur fel det nuförtiden används.

 7. Ingen fara, har man turen att inom bekantskapskretsen begåvats med människor som kan rapportera hur förfarandet av de sk. biståndsmedlen förvanskas sväljer man inte det falska humanitära budskapet som enbart är att likna vid en avlats penning, något att för stunden döva ev dåligt samvete för att vi slitit och fått det skapligt ekonomiskt bra, men statligt/frivilligt bistånd till egna utslagna genom mat och härbärge är det dess värre illa ställt med trots att vi på plats o ställe kan följa upp att det gagnar en medmänniska. När jag ser en Röda Korset bössa spekulerar jag alltid över hur många som måste fyllas för enbart en månadslön till direktören.Ta bara Bengt Westerbergs vän som ogenerat stal miljoner från Röda Korset, dessa människor är i total avsaknad av moral.Däremot understödjer jag allt som förhoppningsvis går direkt till behovet.På -60 -70 talet spekulerade man över bästa sättet med bistånd och länderna själva uppgav att det måste vara genom att utbilda den personal som behövdes för skola o hälsovård, lite skillnad det mot dagsläget då man helt öppet skryter med att tömma utsatta länder på begåvningsreserver för svensk användning.Erikshjälpen är störst i min kommun med en otrolig omsättning, inte ovanligt att unga samlare åker upp emot 20 mil per öppen dag.Det gagnar både de behövande och de unga som köper kvalitetsvaror till ett första hem istället för att sätta sig i skuldfällan.Om det korrupta SIDA skriver inga undersökande journalister, men en har trots allt gjort det och jag lägger in länken..
  http://www.ulfthorgren.se/678f41f9-6a41-4260-86a5-7b1a700167d3-29.html

  En chefspatolog jag hade under anatomiska studier var ytterligare en som berättade om deras vansinnes sponsringar.nej detta med SIDA är enbart ett monster under förteckning av välgörenhet, det existerar ju inga gratis luncher vilket borde få folk att kräva bättre täckande uppgifter för hur det har gagnat mottagarländerna.Den enda vettiga lösningen som min uppgiftslämnare kommit fram till är att folk kommer till Europa för att arbeta och sänder hem pengar vilket alla Asiater jag känner företar sig.Muslimerna däremot sänder hem pengar till införskaffande av vapen, så vad nytta har världen och vi av dem som saboterar skolor och sjukhus som byggts upp.Svenska folket borde kräva en årlig rapport från SIDA som någon opartisk fick följa upp.

 8. Det är så sant som du säger, Greta, och av den anledningen är jag emot alla former av utlandshjälp — åtminstone när det handlar om att bidra med pengar. Även när det gäller på ytan så vänliga organisationer som Läkare utan gränser så är jag emot deras s.k. hjälp, eftersom dessa ”hjälpande” läkare i slutändan enbart hjälper de internationella läkemedelsföretagen att få nya kunder för sina s.k. mediciner i Afrika och annorstädes. Dessa läkare är den nya tidens missionärer. De menar självfallet väl, men tyvärr inser de inte vad de är inblandade i. Bättre vore om dessa läkare stannade kvar på hemmaplan och tog hand om våra egna sjuka och såg till att få ner de långa väntetiderna på olika operationer och annat; och bättre hade det varit om de stannat hemma och ungåtts mer med sina barn och på så vis hjälpte dem att växa upp och bli dygdiga patriotiska människor. Eller om de hade tid över så kunde de istället hjälpa de dryga tjugotusen bostadslösa svenskar som f.n. sover på toaletter och under broar. Eller varför inte tillbringa helgerna med att hälsa på några av våra ensamma gamla, de som ingen vill veta av och som ingen besöker. Varför måste dessa läkare åka ända bort till Afrika? Var kommer pengarna ifrån och vem tjänar på saken? Moder Theresa sa att kärlek börjar i hemmet, något jag tolkar som att läkarna borde stanna i Sverige och hjälpa dem som behöver hjälpas här först. Det som du berättade om gratisluncher är sedan ett talande exempel på vad det hela handlar om: business! Saken är den att man genom att göra något till en business automatiskt ger över kontrollen till de internationella storbanksägarna, eftersom alla pengar i slutändan kontrolleras av dem, eftersom alla pengar är insatta på olika bankkonton — såvida man inte gömmer dem hemma i madrassen. Av den anledningen måste välgörenhet skötas utan pengar, något som då i stort omöjliggör internationell välgörenhet, eftersom pengar alltid är inblandade där på ett eller annat vis. Välgörenhet är således inte en internationell rörelse — som läget är nu i.a.f., med korrupta bankbaserade s.k. hjälporganisationer — utan en nationell sådan, eftersom man endast kan hjälpa någon, utan att blanda in pengar, inom landets eller de närmaste grannländernas sfär. Problemet är mao att välgörenhet inte får vara gratis, eftersom den då inte står under bankernas kontroll. Ordet gratis är tabú inom bank- och affärsvärlden, och därför motarbetas den kristna välviljan och kärleksrörelsen på det vis som sker, eftersom alla sanna kristna vill hjälpa alla behövande, utan att få något i betalning för saken — dvs raka motsatsen till bankgangsterideologin.

 9. Vad sedan gäller muslimerna och deras införskaffande av vapen så har jag full förståelse för hur exempelvis palestinierna i Gaza och på Västbanken och dem som lever i diasporan vill kunna försvara sig mot den brutala israeliska ockupationsmakten, för vem ska annars försvara dem? Att de s.k. israelerna, ett annat namn för judar, ämnar ta över palestiniernas land är ingen hemlighet. Faktum är att man tänker ta över samtliga länder i området och sedan införliva dem med israel. Man tänker ta över Libanon, Syrien, Jordanien, Irak, norra Saudiarabien och de östligaste delarna av Eygpten — ända bort till Suez, kanske ända bort till Nilen, något som då gör att Kairo hamnar i israel. Detta är planen, och därför är det alltid krig och oroligheter i området, och därför är man nu ute efter Syrien. Problemet är således inte muslimerna och deras införskaffande av vapen, utan att de bor här i det kristna väst. De borde därför återvända hem till sina egna hemländer, så att vi här hos oss kan återkristna våra hemländer. Ett stark kristet väst är den bästa hjälp och bundsförvant världens muslimer kan få. Att ett återkristnat land blir starkt ser vi f.ö. nu i Ryssland som ju nu tar en direkt konfrontation med hela Natos krigsmaskineri. Man kommer inte att tillåta att Syrien invaderas och förstörs på samma vis som skedde i Libyen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s