”The Great Global Warming Swindle” borttagen … igen.

För en knapp vecka sedan så la jag in ”The Great Global Warming Swindle” från Google Video här på bloggen. Och kan ni tänka er … filmen är nu borttagen! Igen och som vanligt. Varför? Svaret är att man inte vill att vi ska fundera för mycket över klimathotet, eftersom vi då raskt inser att vi blivit totalt grundlurade av våra egna politikerskurkar och storskurkarna de arbetar för. Kanske inser vi nu lite bättre att detta är allvar. Vi är under attack … nätet är under attack … och de som attackerar oss är inga andra än de vi älskar så mycket: våra egna pudlar. Kontrollera saken själv genom att gå ner till inlägget i fråga, försök sedan klicka på filmen. Vi behöver nu alla börja inse att detta är allvar. Vi är under attack. Situationen är långt mycket värre än vad folk har insett.

2 svar till “”The Great Global Warming Swindle” borttagen … igen.

  1. Tack för tipset, Sigge. Ber om ursäkt för att din kommentar inte postades direkt. Tror det har med antalet länkar att göra. Många länkar i en kommentar tycks automatiskt lägga dem i kö.

    I vilket fall som helst så tror jag att det vis man tar bort dessa filmer på i slutändan får motsatt effekt till den etablissemangets medlöpare avsett, eftersom många människor då inser att någon försöker att censurera internet.

    En intressant sak vad gäller dina länkar är den som tar oss till Channel 4 (kanalen som producerat filmen) eftersom det är en av Storbrittanniens stora etablerade TV-kanaler. Att Channel 4 gjorde filmen ger den således kredibilitet. Av den anledningen så råder jag alla att klicka på den länken för att där förvissa sig om att ”The Great Global Warming Swindle” är en seriös film och inte något som är ihopflummat av knäppjökar och konspirationsteoretiker..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s