Svenska poliser snart borta! *

Man vill nu ge utländska poliser, inte bara rätten att arbeta i Sverige, utan även rätten att få bära vapen. Vapen som utlänningarna då har för att använda mot oss – de svenska medborgarna.

Detta är TOTALT OACCEPTABELT.

Till att börja med så måste vi kräva att enbart svenska medborgare få arbeta som poliser i Sverige. Inga eftergifter till EU får någonsin göras på den punkten. Sverige tillhör oss, de svenska medborgarna, något folk verkar ha glömt bort … eller är för rädda för att ens tänka. Om våra politiker står på sig i den här frågan så blir vi snart tvungna att göra någonting åt saken, för i annat fall så är polisstaten snart här. Och när den är här … så är det kört.

Anledningen till att man vill få hit utländska poliser är … att de inte är svenskar! De känner därför ingen som helst samhörighet med oss. De kan ju inte ens språket, så hur ska vi kunna kommunicera med dem? Det kan vi så klart inte annat än på engelska. På engelska! I Sverige! Idag! Hur kan detta ens övervägas? Vi har mer än tillräckligt med lämpliga svenska medborgare som kan fylla alla de lediga poster som finns.

Vi inser därför att våra politikers avsikter är djävulska. Våra politiker är helt enkelt våra fiender. De arbetar INTE för Sverige utan för EU och sig själva. Och ju fortare vi inser detta desto bättre. Att Piratpartiet och flera andra minoritetspartier nu fått vind i seglen som aldrig förr är ett talande bevis på hur illa ställt det nu är. För folk har fått nog. Dessa småpartier har satt ordentlig press på etablissemanget den senaste tiden, och det var inte en dag för tidigt, men det kan tyvärr vara ett par år försent?

Det genomkorrumperade Mittenblocket måste i vilket fall som helst nu stoppas, innan de drar ner oss till en nivå där ingen av oss vill befinna oss. För det är en nivå så låg att vi inte kommer att kunna ta oss därifrån igen: nämligen polisstaten Sverige. För att rädda oss själva, våra barn och vårt hemland, så behöver vi nu ta tag i det här problemet. Personer insatta i svensk lag behöver nu vakna upp och aktivt engagera sig i hur vi kan bemöta hotet från våra egna ledare. För via våra domstolar så kan vi få bort de politiker, och andra personer av rang, vilka aktivt arbetar mot allas vårt hemland.

3 svar till “Svenska poliser snart borta! *

  1. Du råkar inte ha en källa att referera till angående denna import av de respektive statsmakternas avatarer i det fysiska? Som nyfiken åskådare och upprörd medborgare vill jag gärna veta mer om statens upphävande av sitt eget våldsmonopol, av naturliga skäl. 😉

  2. Det var en av toppnyheterna den 24-25 april, så kolla upp tidningarna då. I vilket fall som helst så är det nu dags för oss att inse att detta verkligen står på programmet. Man behöver dock 2 tredjedelars majoritet i Riksdagen (om jag minns rätt?) för att rösta igenom förslaget helt och fullt.

    Föga överraskande så tyckte pudeln Thomas Bodström till mot förslaget. För det är hans roll inom Mittenblocket att göra så. Men var så säkra på att när det en vacker dag blir dags för omröstning så kommer Mittenblocket att göra det ”rätta”.

    Vilken rätt har vi svenskar fö att förbjuda utlänningar att söka jobb i Sverige? Det är ju diskriminering! Kanske inser vi nu varför engelskan växer sig starkare här hos oss för varje dag som går. Våra ägare har för avsikt att krossa alla fria suveräna nationer, inklusive Sverige. Och det finns ingenting man inte är beredda att göra för att uppnå detta mål. Ingenting.

  3. Läs även mitt nya inlägg: Svenska poliser snart borta (del 2).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s