Svininfluensan vägrar försvinna (så länge som pengar finns att tjäna) *

Att svininfluensan inte är något annat än skrämselpropaganda kan vi nu vara helt och hållet övertygade om. Så varför tillåter våra älskade ledare gangsters av internationell karaktär att skrämma upp oss – de egna medborgarna? Svaret är så klart att alla inblandade skurkar har något att tjäna på saken. Låt mig först delge er några intressanta fakta (rätta mig gärna om något är fel): När det gäller det värsta influensa-utbrottet, Spanska sjukan 1918, så dog endast 0,5 procent av alla som insjuknade. Dödligheten var mao inte särskilt hög, och som vanligt när det gäller influensa så är det ju gamla och svaga som stryker med.

När det nu gäller den sk svininfluensan, så hörde jag en expert uttala sig om saken: vid det absolut värsta scenario man kan tänka sig så kommer 25 procent av befolkningen att bli sjuk. Av dessa så kommer som mest 0,5 procent att dö. Om 2 miljoner svenskar insjuknar, så innebär detta att som allra mest kommer 10000 att dö i sjukdomen. Visst är det många, men landet kommer inte att gå under. Och detta är då vid det värsta tänkbara scenariot. Långt mycket troligare är istället att kanske bara några få procent insjuknar, vilket då innebär att dödssiffran kommer att ligga på några hundra – upp till 1000. Men det troligaste är att vi inte ens kommer att drabbas alls.

En sak vet vi dock med säkerhet: att vi snart kommer att bli erbjudna vaccinering – som vi så klart själva får betala, även om man (pudlarna) nu överväger att låta vaccineringen bli gratis. Anledningen till att vaccineringen kan bli gratis beror på att många nu har bestämt sig för att inte ta giftsprutan. De har börjat inse att läkemedelsbranschen inte vill oss väl. Att det blir gratis är dock inte sant, för som vi alla vet så betalar vi för vaccineringen ändå – via våra skatter. I vilket fall som helst så finns det ingen som helst anledning att sprida panik på det vis man nu gör världen över.

Så varför gör man det? Svaret är att det finns pengar att tjäna. Beviset: Mexiko fick ”LÅNA” pengar av snälla organisationer. Landet fick ”LÅNA” tre miljarder dollar av interamerikanska utvecklingsbanken. Vidare så ”LÅNADE” världsbanken landet 25,6 miljoner dollar till läkemedel. Lägg märke till ordet ”LÅNA”. Mexiko ”FÅR” inte pengarna, man får ”LÅNA” pengarna. Det mexikanska folket blir alltså nu skuldsatta i denna deras stora stund av nöd. De ”FÅR” ingen hjälp. Hjälpen måste man betala för.

Så vad ska pengarna användas till? Svaret vet vi alla: Köpa läkemedel från den internationella storfinansens läkemedelsföretag. Vi inser nu varför våra ledare skrämmer upp oss. Vi inser nu att våra egna ledare arbetar för den internationella storfinansen. För skrämselpropagandan har spridits runt världen hundra gånger fortare, och tusen gånger mer effektivt, än vad själva influensaviruset gjort.  Och de som spridit propagandan är ländernas egna små virus – politikerna. Hörde förresten på nyheterna igår att Indien nu fått sitt fjärde dödsfall! Bara 4 personer har dött av viruset i ett land med över 1000 miljoner invånare! Snacka om skrämselpropaganda. Snacka om neddummade medborgare.

4 svar till “Svininfluensan vägrar försvinna (så länge som pengar finns att tjäna) *

 1. Hej! Har du någon länk eller källa angående lånen? Jag tror nämligen att lånen är tänkta att täcka den ekonomiska skada Mexiko blev utsatt för då många städer var halvt stängda. Det var också ganska omfattande komplicerade tester som utfördes. Så nej jag tror inte alla vet svaret.

  Det bör tilläggas att i det skedet då viruset bröt ut i Mexiko, då vi inte visste hur allvarligt läget skulle bli, var tvungna att ha en mer restriktiv inställning till hur vi skulle hantera det. Jag säger tvärt om, om skrämselpropagandan varit EFFEKTIV hade vi gjort en enorm besparing för samhället då det ej hade spridits lika fort, detta hade självklart lett till ett lägre behov av vaccin.

 2. Det var ett tag sedan jag läste om saken, så jag minns inte exakt var det stod någonstans, men siffrorna är korrekta. Exakt vad de skulle användas till vet jag inte. I vilket fall som helst så är poängen i det hela (vad gäller lånen) att det handlar om ”LÅN” och inte gåvor. Det mexikanska folket ”FÅR” ingen hjälp, de blir tvungna att betala tillbaka pengarna de ”FÅTT” via höjda skatter. På ett liknande vis fungerar ju även vårt svenska bistånd, då vi enbart ger ett land pengar om det gör som vi säger, det handlar helt enkelt om en form av utpressning från oss här i väst gentemot U-länderna. Det är allt annat än gåvor.

  Förstår inte riktigt din poäng vad gäller skrämselpropagandan, men som vi hör av själva ordet så är det en kriminell handling. Vi blir ju enbart matade med vaccineringssidans argument! Vi ges inte möjlighet att själva ta ställning i frågan. Våra ledare skrämmer upp oss, något som är olagligt.

  Har du förresten tittat på de amerikanska svininfluensa-propaganda filmerna från 1976 som jag har postat på bloggen? Mycket skrämmande filmer. Miljontals amerikaner skrämdes då att ta vaccinet, helt i onödan. Många dog av vaccinet, och många fler fick men för livet, även det helt i onödan. Våra politiker vågar inte gå emot förslaget om massvaccinering, eftersom de då – om någon dör, och tänk om några barn dör – gör bort sig offentligt (och ännu värre – kanske sabbar den egna karriären).

 3. Hej igen! Nej jag anser inte att skrämselpropaganda är en kriminell handling i ett sånt läge. Nu pratar jag specifikt om läget Mexiko var i förstås när det hela bröt ut. Det är enkelt att i efterhand analysera och teoretisera om konspirationer men NÄR detta händer så har myndigheter och medborgare inget annat val än att ta det på allvar.

  Min poäng är att OM smittan kom från Mexiko och den hade kunnat bli i ”karantän” ordentligt i de städer den bröt ut så hade den inte blivit ett nationellt hot och inte heller ett internationellt hot. Problemet var snarare att folk inte brydde sig om att vara försiktiga överhuvudtaget och detta ledde till att det spred sig mer och snabbare än nödvändigt. Det är DÅ vaccinet kommer in i bilden. Självklart säljer ”elaka” företag fler vaccin om viruset spridits mer till fler länder och fler områden.

  Sen är jag själv emot vaccineringar helt och hållet. Det blir bara så fattigt att tro att alla sitter i händerna på företagen när det inte finns något som ens tyder på att det började så.

 4. Min syn på saken är den här: Smittan har spridits med flit av de stora läkemedelsföretagen. Varför? Svar: för att sälja vaccin (bla). Om du tittar på Chaplinfilmen jag postade för en tid sedan (18 juli), så kanske du förstår hur de stora multinationella företagen fungerar. De är totalt hänsynslösa och beredda att göra precis vad som helst för att hålla sin business igång. Problemet vi människor nu har är att media ägs av någon, eller kontrolleras av någon som ägs av någon. Vill vi få vetskap om ur saker och ting verkligen förhåller sig så får vi bege oss ut på nätet. Sorgligt men sant. Lögnerna är omfattande och snudd på ofattbara. Läs även mitt inlägg ”Den stora lögnen” (postat den 14 juli).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s