Sanningens sida

Någon av mina läsare kanske undrar vilket sida jag tillhör inom det politiska spektrummet: höger eller vänster … eller kanske rentav mitten? Svaret är: sanningens sida! Detta innebär att ingen av Mittenblockets sidor, eller ens någon av dess många förgreningar utanför etablissemanget sfär (Piratpartiet eller Sverigedemokraterna mm), ligger mig i smaken. Och detta mitt ställningstagande bygger jag uteslutande på det sorgliga faktum att de alla utan undantag ljuger, far med osanning och hittar på mest hela tiden. Och när de inte ljuger, far med osanning och hittar på så undanhåller de sanningen. Kanske kan vi då bättre förstå varför det ser ut som det gör här i världen, när vi som nu har politiker som överlag är falska som synden. Vi har dessutom lurats att tro detta falska sätt gentemot medborgarna är ok! Hur har vi kunnat gå med på det? Låt mig därför en gång för alla klargöra att det INTE är ok – vare sig  idag,  imorgon eller någonsin – för folkvalda ledare att föra de egna medborgarna bakom ljuset på det vis som man nu gör.

Våra ledare är korrumperade bortom alla gränser, och anledningen till att vi accepterar att styras av personer likt dessa banditer beror på att vi har blivit korrumperade, degenerade samt bestialiserade av dem sedan unga år. Ett samhälle i kaos och moraliskt förfall är nämligen bästa platsen och bästa grogrunden för medborgare som hyllar samma smutsiga ideal som skurkarna som styr. Och det moraliska förfallet har ännu inte nått botten – inte på långa vägar. Kanske förstår vi nu lite bättre vart det bär hän? Kanske förstår vi nu varför vi här i Sverige (precis som medborgarna i andra västeuropesika länder) nu gett upp vårt eget hemland till en internationell kabal av storbanker? Vi har gjort detta pga att vi blivit ledda till det av våra egna pudlar och dem som de arbetar för.

Och nu ska vi här i Sverige plöstligt få en president. Vi ska få en ledare som styr över vår egen statsminsiter, kung och riksdag. Och detta kan vi inte förhindra, eftersom vi inte har något rätt att göra så. Detta beslut har fattats över våra huvuden och bakom våra ryggar. Och sättet man lyckats genomföra kuppen på är genom att under lång tid föra hela den svenska befolkningen (inklusive 99 procent av våra neddummade pudlar) bakom ljuset. Redan när Tony Blair konverterade till katolicismen för några år sedan så börja folk spekulera kring hans kommande utnämning till Europas president; och nu, efter Irlands ja idag, så kan han bli installerad inom blott några få veckor. En ny ”kupp” likt den när Hitler tog makten håller nu på att utspela sig inför våra ögon. Vi kan alla se det, men hur många kan förstå? Och även om man kan förstå, så är frågan vad som kan göras?

4 svar till “Sanningens sida

 1. Berätta gärna för mig hur Piratpartiet farit med osanning. Jag har följt PP sedan starten och har visserligen hört några mindre överdrifter ibland, liksom förenklingar, men aldrig lögner. Några gånger har det kommit faktafel, men de har oftast rättats till snabbt. Så, jag är lite nyfiken här på vad jag missat.

 2. Nu handlade inte detta, mitt inlägg, om PP specifikt, utan mer om hur våra pudlar ljuger mer eller mindre oavbrutet rakt in i våra neddummade ansikten vid varje tillfälle de ges möjlighet att ljuga rakt in i våra neddummade ansikten.

  Men du påstår väl ändå inte, Grå, att ingen medlem av ditt parti någonsin ljugit, farit med osanning eller hittat på … när den kunde talat sanning? Jag har vidare svårt att tro att ingen medlem av ditt parti någonsin skulle ha undanhållit sanningen … istället för att säga den?

  Jag kommer nu osökt att tänka på ”Sagan om Ringen” och något Gandalf där sa, och jag ber om ursäkt om jag inte ordagrant återger hans uttalande, men han sa något i den här stilen: ”I am Gandalf, and I don’t lie.”

  Vi bör i vilket fall som helst fråga oss själva hur Tony Blair nu om ett par veckor kan bli vår president – utan att något i Sverige eller övriga Europa röstat om saken! I USA får man ju åtminstone rösta i presidentvalen – inte för att det i slutändan spelar någon roll, eftersom bankerna ändå bestämmer.

  Vi har mao gått på en blåsning av Mittenblocket och deras medlöpare av det spektakulära slaget. Och som de neddummade fåntrattar vi alla är så anser vi att det är precis så som det ska vara, eftersom vi älskar när man kör med oss (som de självplågare vi överlag är)…

 3. Jag har aldrig påstått att ingen av PP:s 50 000 medlemar någonsin ljugit, det vore minsann en sensation av världsklass.
  Jag har däremot under de år jag granskat partiet aldrig från partiets företrädare hittat några som helst försök att medvetet undanhålla någon sanning, ljuga eller förvanska fakta, eller för den delen några försök att tysta kritiker. Felaktiga fakta har snabbt rättats till.
  Jag har ofta granskat uppgifter som partiets förespråkare kommit med och funnit dem väl etablerade av den oberoende forskningen.
  Jag har också ofta hittat uppgifter som stridit mot vad som lagts fram av PP, men där nästan alltid funnit att källan är minst sagt tvivelaktig och oftast haft vinstmotiv i sina påståenden.
  Det betyder inte att jag tror att partiets förespråkare är några helgon. Naturligtvis finns det fel och brister av många slag.
  Men visa mig gärna vad jag för osanningar jag missat.
  Jag protesterar inte mot det du säger i övrigt, därför att jag vet att mycket av det stämmer.

  PS. Jag tror du tänker på första kapitlet i Bilbo där Gandalf säger ”I am Gandalf, and Gandalf means me!”. DS.

 4. Naturligtvis tar jag saken till sin spets här, bäste Grå, när det gäller sanning; men som läget är nu så är det något i den stilen (att alltid tala sanning) som behövs, tror jag. För våra pudlar är nu totalt bortom all kontroll, något hela den här synnerligen olustiga Tony Blair-sagan bevisat.

  Men något som precis slog mig och som nästan gjorde mig mörkrädd var att Arnold Schwarzenegger nu mycket väl kan komma att bli vår president, speciellt som han inte får bli amerikansk sådan. Och inte ens det kan vi förhindra om våra ägare tänker bereda vägen för österrikaren. Obs. inget skämt.

  Men du har så klart rätt i det du säger vad gäller ert parti, och ni är säkert överlag hederliga, men för mig så måste nu något exeptionellt till för att ta itu med den internationella bankeliten som äger oss alla, och som vi alla vet så är politik troligen inte längre metoden som gäller. Vi behöver nu samtliga börja leva mer moraliskt riktigt, för genom att göra så bryter vi med de kriminella element som kontrollerar våra pudlar.

  De vill nämligen hålla oss, den utbildade medelklassen, på deras moraliskt låga nivå, eftersom vi då går med på deras förslag, eftersom vi då tycker och tänker som dem. Genom att börja tala sanning, likt Gandalf, så kan möjligen ordningen återställas igen. Men inte ens det är säkert.

  Är för övrigt ganska så säkert på att Gandalf sa det jag skrev. Men det var i någon av de tre filmerna, vill jag minnas. Men kanske minns jag fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s