Dalai Lamas syn på homosexualitet

Dalai Lama 1

Samtliga stora religioner tar med bestämdhet avstånd från homosexualitet, eller rättare sagt från det homosexuella s.k. sexet. Om man sedan väljer att göra sina egna tolkningar av religionernas ståndpunkter — så att de passar bättre ihop med dagens sanktionerade värderingar — så kan man naturligtvis göra så, men det förändrar i slutändan ingenting : det hela är endast en form av självbedrägeri.

Dalai Lamas syn på saken är den här : homosexualitet i sig är inte någonting ont. Vad buddhismen istället hävdar är att den homosexuella sexakten är fel, då mannens könsorgan endast är menat att användas vid samlag med en kvinna.

Att detta inte är vad man hoppas få höra om man lever som homosexuell är säkert sant, speciellt om man samtidigt vill leva som en troende inom en av dessa religioner, men vad man hoppas få höra och vad som är sant behöver inte alltid vara ett och det samma. Vad vi även bör komma ihåg är att det finns en styrande satanisk elit som äger oss alla och som aktivt promotar homosexualitet, något som är en smula underligt, eftersom man samtidigt noga följer de lagar som Moses delgav dem för 3000 år sedan. Våra ägare följer nämligen noga Bibelns levnadsregler, och speciellt då de 5 Moseböckerna.

För mig personligen så är dock det stora problemet inte de homosexuella männen av idag, utan de s.k. heterosexuella männen som nu fått smak på att ha homosex med sina kvinnor. Varför har normala män nu plötsligt fått för sig att man vill ha analsex, d.v.s. analsnusk, med sina kvinnor? Själv kan jag inte ens förmå mig själv att tänka på en kvinna på det viset, och det är så det ska vara — för det är totalt vedervärdigt!

Någon har lockat de s.k. heterosexuella männen till att börja lusta efter sina egna kvinnor på detta odygdiga vis, lurat dem rent av? Och dessa någon är våra ägare, den sataniska bankgangsterkabalen.

Dessa monster ligger alltså bakom denna sorgliga utveckling, och det hela är ett led i det stora pågående projektet att bestialisera våra kvinnor. Och anledningen till att man vill bestialisera kvinnan, och alla oss män, beror på att man då lättare kan göra sig av med oss! Det hela har att göra med skillnaden i värde som finns mellan människa och djur. Att döda ett djur är nämligen inte ett stort problem, men att döda en människa får digra konsekvenser för förövaren. Detta är anledningen till att man vill göra oss mer lika djuren…

5 svar till “Dalai Lamas syn på homosexualitet

 1. Jag skriver en blogg just nu med frågeställningen: Är det rätt att tvinga präster att, mot sin övertygelse tvinga präster att viga samkönade par?
  vore intressant med din åsikt

  mvh Hulda

 2. Hade gärna hört din egen åsikt först, Hulda?

 3. Hade hoppats att du skulle delge mig din egen åsikt, kära Hulda, men i tider som dessa så är såklart de flesta kristna försiktiga att offentligt säga sin mening i frågor som rör homosexualitet, trots att Bibeln och alla andra stora religioner klart tar avstånd från allt annat än heterosexuella förhållanden.

  Här är i vilket fall som helst min syn på saken: Jag tror inte man kan tvinga en präst (en riktig präst som lever för sitt kall) att handla mot sin egen övertygelse, oberoende av vad frågan är. Vad som istället kommer att ske är att dessa präster kommer att lämna Svenska Kyrkan.

  Hela denna debatt är inget annat än en attack på vår yttrandefrihet, det lilla som återstår av den, samt en attack på allt vad kristendom heter. Våra ägare är för övrigt inte intresserade av homosexuella och deras rättigheter. De homosexuella är endast brickor i ett spel av kosmiska proportioner som man måste ha en andlig syn på tillvaron för att kunna ana.

  Det enda man från ägarhåll är ute efter är att skrämma alla oss andra till tystnad så att vi slutar att opponera oss mot EU och den globalistiska agendan, och pk är redskapet man använder sig av. Att tvinga präster att handla mot sin övertygelse är en attack på allt vad religion heter och är mao helt och hållet fel.

  Så frågan vi nu måste ställa oss är om vi vill leva i ett samhälle där vi har yttrandefrihet och religionsfrihet … eller i ett kollektivistiskt/kommunistiskt mardrömssamhälle där ingen vågar säga eller göra något som strider mot ägarnas evangelium?

 4. Hulda, ibland måste man våga säga vad man egentligen står för. Det är ganska så uppenbart från din blogg att du inte anser homoäktenskap är ok.

  Så varför säger du inte det rakt ut istället för att fråga läsarna dina om de anser präster ska tvingas att viga homosexuella?

  Bibeln och alla andra religioner tar klart avstånd från homosexuella sexrelationer. Är alla kristna nu som Petrus efter Getsemane?

 5. Vilken sinnessjuk läsning….! Analsnusk,,, jag blir fundersam vad denna människa har för världsbild, samtidigt blir jag så himla trött och ledsen… att det fortfarande finns såna insnöade och verklighetsförträngande människor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s