Borde Piratpartiet och Sverigedemokraterna slå sina påsar ihop?

Då vi svenskar inte längre lever i en demokrati så måste något annat till. Vi har nu två stora missnöjespartier, Piratpartiet och Sverigedemokraterna, som befinner sig utanför Riksdagen och som av allt att döma kommer att få en inbjudan till det politiska finrummet när man nästa gång öppnar sina dörrar? De slog mig då att dessa båda partier kanske borde slå sina påsar ihop och därefter göra en gemensam attack på allas vår gemensamma fiende – Mittenblocket.

Kanske kan någon tycka detta, mitt förslag, vara en aning extremt, men extrema tider kräva extrema metoder. Vi har alla säkert insett att det förhatliga Mittenblocket och dess ägare INTE kommer att ge vika frivilligt från sin ondskefulla agenda – att förvandla Sverige samt övriga Europa till en förstaklassens polisstat. De flesta av oss känner säkert till att detta verkligen är på gång? Och detta är anledningen till att man nu alltmer tar ifrån vårt kära hemland all makt.

Makten flyttar således utomlands, eftersom vi, de svenska medborgarna, då inte längre har någon på hemmaplan som vi kan vända oss till när vi vill vädra vårt missnöje med regimen. Det finns således en anledning till centraliseringen av makt som nu pågår. Maktens centrum lämnar nu snabbt och slutgiltigt samtliga europeiska hemländers territorium. Och dessutom ska vi nu, kanske redan nästa vecka, få en alldeles egen führer, något som ingen från Mittenblocket verkar störas av.

Vi har samtliga gått på en blåsning. Men om vi tog de bästa bitarna från våra två någorlunda stora icke-etablerade partier så kanske man kan få en förändring till stånd. För som det är idag inom Mittenblocket så så finns det inget alternativ till EU, för samtliga etablerade partier är för ett EU-medlemskap! Hur kan det vara så när säkert 30 procent (min gissning) av svenskarna vill lämna unionen? I dagsläget är Sverigedemokraterna det enda partiet som verkar opponera sig mot EU-diktaturen. Men om man som jag vill sympatisera med ett vanligt parti som går emot EU så finns det som sagt ingenstans att vända sig. Detta, gott folk, är inget annat än en förklädd diktatur.

5 svar till “Borde Piratpartiet och Sverigedemokraterna slå sina påsar ihop?

 1. Är du ironisk eller allvarlig?

  Varför inte Sverigedemokraterna och Feministiskt Initiativ ihop? Det låter som ett lika sannolikt samarbete.

 2. Allvarlig.

  Läste för en stund sedan att SD har 6% stöd bland väljarna – dubbelt så stort stöd som piraterna mao. Tillsammans kan säkert dessa båda partier göra något matnyttigt. SD behöver sansa sig en smula, och PP behöver lära sig att sluta älska EU på det vis man gör.

  Vad gäller feministerna och andra knaspartier så är det väl ingen som bryr sig om deras stolligheter.

 3. Inte så vansinnigt extremt, skulle kunna betyda kanske 10-12% i röster, sedan kan man ju alltid finslipa samarbetet efter hand.

 4. Precis min poäng, Carl. Det viktiga är att man inte börjar motarbeta varandra utan bildar en gemensam front mot Mittenblocket som ju är allas vår fiende – en fiende för alla som älskar frihet.

 5. Bra blogg ! Hur det är ställt med den svenska demokratin är en bra fråga att fundera över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s