Abort måste bort! *

Det har varit en hel del snack om abort den sista tiden, och det konstiga är att väldigt många ännu är av den uppfattningen att det är en kvinnas rätt att få göra abort. Något det definitivt inte är. Åtminstone inte om jag ska vara med och bekosta saken. Men vad som är värre är att många även tycks mena att de som opponerar sig mot abort nästan är att jämställa med kriminella, när det i själva verket är precis tvärtom. Ingen har rätt att få göra abort. Så är det bara. Och när det gäller sena aborter så borde de förbjudas omedelbart. Endast vid speciella fall borde abort tillåtas, typ om kvinnans liv är i fara.

Vad sedan gäller att införa ett register över de som gjort abort, så finns ju all den informationen redan lagrad någonstans ändå. Men som vi kanske har börjat inse vid det här laget så är införandet av nya register en av våra pudlars favoritsysselsättningar nuförtiden. Man tar därför varje chans man får till att börja registrera våra förehavanden. Det är helt enkelt en fråga om kontroll. Anledningen till att man vill ha mer kontroll över pöbeln går att besvara med ett ord … globalisering. För om världen ska enas så behöver kontrollen uppifrån stärkas. Det går alltså inte att ha en splittrad värld likt den vi har idag. Titta bara allt besvär man nu har med att ge oss den senaste giftsprutan. Om vi istället bara hade haft 1 nyhetskanal och 1 president över oss alla, så hade vi samtliga varit vaccinerade/förgiftade vid det här laget.

Kanske förstår vi nu lite bättre varför Sverige och alla andra fria suveräna stater måste krossas? Det blir nämligen då lättare att kontrollera oss. Abortregistret är alltså bara en i den långa rad av sätt som vi numera ska övervakas på. Lösningen på problemet med abortregistret är helt enkelt att sluta göra abort, eftersom inga aborter gör ett abortregister överflödigt. Det handlar helt enkelt om att kvinnor tar lite mer ansvar för det man pysslar med, för det är i slutändan kvinnor, och tyvärr skolflickor, som ställs inför aborten.

2 svar till “Abort måste bort! *

 1. På vilket sätt kan abortregistret användas för att kontrollera oss? Jag tycker abort är hemskt, rent känslomässigt, men logiskt är jag för det. Även djur ägnar sig åt abort.

  http://alternativportalen.wordpress.com/2010/01/18/ar-homosexualitet-onaturligt/

 2. Hej, K2, kul att du tittade förbi.

  Hur register används för att kontrollera oss är väl uppenbart? Som piratpartist borde du väl inse det? Piratpartiet har ju tex övervägt att byta namn till Privatpartiet.

  Och vad gäller abort så har du såklart rätt i att det är hemskt. Jag är för övrigt övertygad om att detta tilltag är bland det mest djävulska vi människor pysslar med.

  Jag skulle utan problem kunna fylla upp hela denna blogg med det mest fasansfulla bilder och filmer om detta ämne, speciellt när det gäller sena aborter. Men det är för fruktansvärt för oskyldiga barnögon som eventuellt surfar förbi.

  Hur många av oss inser hur en abort går till? Hur många av oss inser att ”läkaren” hackar ihjäl barnet, hugger av dess armar och ben, krossar dess huvud och suger ut dess hjärna? Och detta gör man på barn som, om de fötts, tveklöst hade överlevt.

  Min syn på saken är att kvinnor måste ta mer ansvar när det gäller sexlivet. Vill de inte bli med barn så måste de skydda sig, och vill de inte bli mammor så måste de göra abort inom tre-fyra veckor – absolut inte senare.

  Men i slutändan så måste aborter förbjudas helt och hållet. Den Hippokratiska Eden förbjuder för övrigt läkare att göra abort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s