USA och HAARP bakom jordbävningen på Haiti?

På Russia Today så får vi veta att Hugo Chavez anser att USA – med flit – med HAARP orsakade jordbävningen på Haiti där över hundra tusen människor omkom. Det hela var, enligt honom, endast en övning inför en framtida HAARP-attack på Iran!

Min personliga syn på saken är att Chavez analys är korrekt – även vad gäller Iran, eftersom ett storkrig där är inplanerat sedan länge. Alla som inte tror HAARP kan åstadkomma dessa naturkatastrofer borde se filmen jag postade här på bloggen för några dagar sedan. HAARP är av allt att döma ”dödsstrålen” vi alla känner från Hollywoodfilmer. Men vad värre är : detta vapen är nu i händerna på gangsters vars like i ren och utstuderad ondska vi människor aldrig tidigare träffat på.

8 svar till “USA och HAARP bakom jordbävningen på Haiti?

 1. mm livsfarlig utveckling på jorden.

 2. Intressant muslimsk raplåt, med inslag från David Icke. Tyckte dock inte om attacken på den vita ariska rasen som han rappar om. Jag är inte kriminell, jag är ingen mördare. Invandrarna måste sluta vara så förbannat hatiska mot oss, den svenska ursprungsbefolkningen, och istället bli en del av samhället – det svenska samhället – ett samhälle som tagit emot dem med öppna armar.

  Vill man bo här i vårt hemland, i mitt hemland, mitt urgamla hemland, så måste man bli svenskar i själ och hjärta. Som läget är nu så underminerar man Sverige inifrån, något som ingen tjänar på och något som kommer att leda till att landet snart lär dö som fri suverän nation helt och hållet och för alltid.

 3. lol jo nog stämmer det att eliten är blandad.

  Dessutom är det inte bara invandrare som är hatiska isåfall har du inte hängt med alls.

  hemland för all del men vi äger inte jorden.

  Kultur är en produkt av anpassning klimat och föda tillgänglihet kvantitet och kvalitet.

  Har du insett din anpassning ?

  Jo håller med om han e lite hatisk men kan man anklaga han?
  Trots allt är folk rätt trötta och bli körda med och det gäller många av våra landsmän likaså.

 4. Vi svenskar, Michael, äger Sverige. Vi äger vår del av jorden. Så är det. På exakt samma vis så äger alla andra folk sina hemländer. Och det är precis så det ska vara.

  Detta tycker inte eliten om, och av den anledningen vill man krossa alla fria suveräna nationer, samt krossa alla olika folk och ta ifrån dem alla deras ägodelar. ALLT! De fria suveräna nationerna är elitens stora fiende, för så länge som de finns kvar så kan inte världens enas.

  Nu antar jag att du är insatt i vad som nu pågår, och att du vet att 9/11 var ett ”inside job”. Fråga dig själv då om du vill att du och din familj ska vara i händerna på dessa gangsters, denna bankelit, när de har total kontroll över alla världens länder?

  Jag har för övrigt aldrig träffat på någon inom den sk motståndsrörelsen som inte varit en patriot. De känner alla till att den enorma mexikanska invandringen till USA har för avsikt att krossa deras hemland för att möjligöra bildandet av ”the NAU” (den Nordamerikanska Unionen). Patriotism är en dygd och det starkaste vapen vi har mot eliten.

 5. Eliten, ägarna till världens storbanker och mänsklighetens dödsfiende, är internationalister/globalister. Av den anledningen motarbetar de med alla krafter patriotism/nationalism.

  Den som inte insett att patriotism är en dygd har tyvärr gått på den internationalistiska/globalistiska propagandan och är sålunda en neddummad/hjärntvättad fåntratt.

  David Rockefeller skryter tom i sina memoarer om att han är en internationalist. Dessa figurer erkänner alltså helt öppet vilka man är. De vill krossa alla fria suveräna stater för att sedan göra oss alla till slavar.

  Detta är anledningen till att alla patriotiska rörelser i väst smutskastas och motarbetas. Internationalism/globalism kan inte existera tillsammans med patriotism, och därför måste alla dessa nationella rörelser utrotas.

 6. Tilläggas kan : Vid sidan om patriotism, vilket är en dygd, så är ett sant kristet hjärta att önska för alla sanna frihetskämpar, då eliten är en satanisk samt totalt anti-kristen konstellation. Eliten hatar den vita kristna medelklassen över allt annat, och ämnar krossa ned den ned till dess minsta beståndsdelar. Kommunismens huvudsakliga mål var – och är alltjämt – att utplåna Kristendomen. Faktum!

 7. Daniel Gilfry

  Ursäkta men är det inte SAMERNA som ”äger” Sverige? Förresten så hatar inte vi ”jävla utlänningar” svenskarna! Vi hatar JUDARNA som stulit Sverige ifrån svenskarna (SAMERNA!) och gjort ett BRA land till en rutten, korrupt BANANREPUBLIK! (eller Bananmonarki om rätt ska var rätt!). Vi ”Blattajävlar” som bott här länge, arbetat och betalat skatt har FÖRBASKE MIG lika stor rätt att klaga som alla svenskar! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

 8. Samerna kanske kan äga Lappland, men Svearna och Götarna äger tveklöst Svealand och Götaland. De flesta Samer är dock Svenskar ut i fingerspetsarna, troligen mer svenska än alla oss andra. Kanske borde vi göra Jokkmokk till vår nya huvudstad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s