Min syn på läget

Min personliga syn på läget är som följer : Vi är nu i händerna på en synnerligen ondskefull organisation av bankgangsters, tillhörande en och samma sekt, vilka ha för avsikt att krossa alla världens fria nationer samt ta ifrån oss alla all vår frihet — och med all vår frihet, så menar jag precis allt det lilla som ännu återstår av den.

Nationen måste krossas!

Man har vidare för avsikt att krossa familjen, eftersom den är en nation i miniatyr — ett slags hemligt sällskap dit staten idag inte har tillträde. Som vi då inser så vill staten inte att vi ska kunna existera … utan att de har full vetskap samt kontroll över vad vi pysslar med!

Familjen måste krossas!

När man uppnått detta så har man individen isolerad och försvarslös. Och det är då man på riktigt kan börja ha kul med oss. Man har nämligen för avsikt att införa en ny form av totalitär kollektivism, som kommer att råda över en enad värld — en värld där en ensam individ är värd ungefär lika mycket som ett ruttet lingon.

Du är ingenting värd!

Individen måste krossas!

Det är en värld där vi inga rättigheter har alls, då vi tillhör staten totalt. Och när det gäller denna stat, som då drivs likt ett företag, så kommer de personer som inte längre behövs … att lämna skutan, för allas bästa så klart. För precis som alla företag avskedar dem som inte längre behövs, så kommer överflödiga människor att plockas bort — utan diskussion eller pardon.

Vägen man tar oss till denna plats är bl.a. genom att bestialisera oss så mycket som det bara går, för ju mer lika djuren vi blir, desto lättare kan man börja behandla oss som boskap. Våra ägare ser på oss som boskap! — något vi alla gör klokt i att inse. Kanske folk nu även inser varför vi hela tiden matas med allt grövre former av våld och porr — från allt yngre ålder! — samtidigt som man vill vända oss bort från allt andligt, alla höga ideal och moraliska sanningar?

Ett svar till “Min syn på läget

  1. daniel gilfry

    Rättigheter i Sverige har bara de judesvin som mördade olof palme och stal landet ifrån svenskarna samt deras icke-judiska stjärtgossar och -gummor. Vi människor har inga rättigheter alls annat än att jobba ihjäl oss för en lön som inte räcker till någonting i reinfeldts jude-sverige. Jag har skrivit en bok om hur reinfeldts judesvin mördade olof palme och fick två års fängelse, utan rättegång eller försadvokat, mitt liv och hälsa förstörda samt blev av med mitt hem och min bloggsida. Reinfeldts judesvin har även blockerat min e-mail adress. Än så länge fungerar min (avlyssnade) telefon, som jag ber människor ringa till när de vill veta sanningen om reinfeldts judiska apartheid-sverige. Jag har ett parti som har som mål att införa demokrati i sverige igen och att befria svenskarna ifrån judisk apartheid-diktatur. Vill du veta mera om mig och mitt parti får du sms:a till mig på 070 3034520. Daniel Gilfry partiledare C A M P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s