Kriget i Afghanistan trappas upp – tack vare OS! *

Är det någon mer än jag som tycker det är en smula underligt att USA/England/Israel alliansen passar på att inleda en storoffensiv i Afghanistan – samtidigt som de olympiska vinterspelen i Vancouver inleds? Nej, naturligtvis inte. Folk är såklart överlag neddummade fåntrattar, men att tro detta är en tillfällighet går vi inte på?

Saken är den här: dessa militära aktioner är noga planerade och förberedda. Man visste mao långt i förväg att OS började samma dag som denna attack på de civila i Afghanistan skulle inledas. Av den anlednignen valde man att lägga attacken där. För det är en attack på de civila det handlar om. Hur kan man förresten se skillnad på en taliban och en civil? Är det någon som vet? De är ju alla afghaner.

Men var inte oroliga, kära läsare, alla civila har i förväg varnats av våra vänner från Nato – bla annat med flygblad! Om man inte råkade på ett flygblad så får man dock skylla sig själv. För som vi alla vet så är invasionstyrkan från väst hänsynslös.

Så här sa en aghan till en engelsk tidning: ”När de stormar bryr sig de utländska trupperna aldrig om att undvika civila dödsoffer. Och de rapporterar dödade kvinnor och barn som dödade talibaner.” Visst är våra hjältar smarta: alla döda är talibaner – även kvinnor och barn.

Exakt hur man ska få stopp på mördandet där nere är det ingen som vet. Vi här i Sverige kan dock dra hem våra trupper och på så sätt ta avstånd från mördandet. Men detta törs såklart inte våra pudlar, vilket är illa nog, eller så vill de inte, vilket är än värre. Det enda vi som privatpersoner kan göra är väl att själva ta avstånd från denna olagliga invasion?

En invasion som nu går in i en av allt att döma extremt blodig fas, något vi vet pga att man väljer att dra igång detta blodbad mitt under festen i Vancouver. Media kommer såklart att rapportera om kriget som vanligt, men gemene neddumamde man och kvinna kommer samtidigt att vara mer intresserad av vinterspelen än av kriget.

Alla som kan sin historia vet avslutningvis att de gamla grekerna under de egna olympiska spelen under antiken höll fred inom riket. Inga strider fick pågå under olympiaderna, och alla deltagare och åskådare kunde resa under trygghet genom de olika staterna. Våra ledare från väst bryter nu mao mot urgamla heliga lagar. De är förbrytare.

De olympiska spelen är således inga riktiga olympiader, då västs krigsmaskineri nu av våra egna internationalistiska ledare tillåts mörda oskyldiga kvinnor och barn – kanske i tusental – mitt under denna högtid.

5 svar till “Kriget i Afghanistan trappas upp – tack vare OS! *

 1. Du måste vara helt vilsen. Israel deltar inte i någon allians i Afghanistan. Man har fullt upp med att försvara sin civilbefolkning mot palestinska terroristanfall bara någon kilometer bort. Israel tvingas försvara sig på hemmaplan.

 2. Så du tror alltså på fullt allvar att Israel inte är inblandat i Natos olika övningar i Mellanöstern med omnejd? Det är ju inom deras egen intressesfär för tusan!

  Du kanske inte ens vet om att Israel kommer att växa hela vägen framtill Eufrat? Läs Bibeln och utbilda dig en aning.

  Israel behöver för övrigt inte försvaras av dig, Stefan. Israel klarar sig nämligen nu prima helt på egen hand. Landet har aldrig varit starkare än idag.

 3. U.S. Afghanistan Offensive Violates Olympic Truce
  http://www.afterdowningstreet.org/node/50078

 4. Fattar inte varför Stefan hänger upp sig på Israel. Det är mördandet av kvinnor och barn i Afghanistan som måste upphöra. Omedelbart!Slutade han läsa redan efter första raden?

 5. Hade precis tänkt slå mig ner i soffan hemma och invänta Melodifestivalen, en liten last jag har, men kunde inte låta bli att logga in på min blogg först.

  Tack, Rickard, för länken du la till. Jag visste såklart sedan mina studier av antiken att grekerna höll fred inom riket under tiden olympiaderna pågick, men tyvärr för oss alla så bryter Nato och dem som leder denna ondskefulla organisation nu fullt medvetet och med flit mot denna urgamla heliga lag.

  Kanske borde Sverige nu dra sig ur jippot i Vancouver? För detta är inte längre ett olympiskt spel. Personerna och organisationerna bakom offensiven i Afghanistan måste nu ställas till svars för detta brott – brottet mot den olympiska freden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s