Jihad-Jane är en patsy

Ingen ska inbilla mig att denna Jihad-Jane är en terrorist! Galen är hon säkert, men inget mer än så. Hon har blivit utnyttjad av ägarnas vasaller för att sprida skräck bland vanligt hederligt vitt folk världen över, men framför allt i USA.

Så här vill man att folk ska börja tänka: Farliga islamister finns faktiskt överallt, för titta på Jihad-Jane, en 46 årig vit amerikanska. Hon var ju beredd att åka ända bort till Sverige och döda en liten tecknare som hade fräckheten att rita en bild på muhammed. Vi behöver nu mer beskydd av staten!

Mer beskydd! Ja, det är vad det hela handlar om. Mer beskydd åt folket: det så himla lättlurade och lättledda folket – pöbeln. Inte konstigt att ägarna ser på oss som boskap. Vi går ju på allting.

Ingen kan väl på fullaste tro att denna förvirrade kvinna, denna Jihad-Jane, utgjorde någon som helst fara för Lars Vilks. Endast en svårt psykiskt sjuk person skulle komma på en så befängd idé att vilja döda Vilks.

Inga svenska muslimer skulle ens överväga att göra så, eftersom de alla vet om att våra ägare nu bara inväntar att någon ska nappa på betet. Om någon skulle nappa så innebär det represalier för alla världens muslimer och alla muslimers hemländer, speciellt i Mellanöstern med omnejd. Om Vilks dödas av en muslimskt hand så kommer tusentals muslimer att förlora sina liv längre fram. Var så säkra.

En mördad Lars Vilks skulle kunna bli det nya skottet i Sarajevo, fast i något mindre skala förstås, och kanske kunde man genom ett sådant skott få lite välbehövlig draghjälp med att få igång kriget med Iran.

Att man inte själv fixar Vilks beror på att man helst vill att någon annan gör det, så man slipper dålig karma, och detta är anledningen till att man försöker lura någon från pöbeln att avsluta det man själva påbörjat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s