Centerpartiet, judarna, 9/11, Yttrandefriheten och Ove Svidén

Tittade in på centerpartisten Ove Svidéns hemsida för att se vad all uppståndelse handlade om. Visserligen skummade jag bara förbi där som hastigast (fem-tio minuter), men någon attack på judarna kunde jag inte hitta, och inget om 9/11 heller. Kanske har det plockats bort? Tyckte dock att Svidéns saga om Kung Peng var rätt så kul och väljer att posta lite av den:

”””I den judiska lagen, förbjuds tagande av ränta:
Lånar du penningar åt någon fattig åt dig bland mitt folk, skall du icke handla mot honom som en ockrare; I skolen icke pålägga honom någon ränta (2 Mos 22:25). Så förestavades Lagen för Moses för 3.400 år sen.

Under guldåldern i Spanien för ca tusen år sedan levde Judar, Muslimer och Kristna i en anda av fruktbar samverkan (convivance). Räntefrihet var en hederssak för alla tre religionerna. Detta gällde ända till slutet av medeltiden då Morerna försköts söder om Medelhavet och Judarna som tack för sin medverkan fick söka sig norrut bortom de katolska länderna. Av dom prövningar som judarna utsatts för under de senaste fem hundra åren blev det en överlevnadssak att kunna ta ränta från de otrogna, dvs folken utanför den inre kretsen av de allra mest utvalda.

År 1694 skapades Bank of England med en guldreserv på 1,25 miljoner pund i guld. Banken fick rätten att låna ut, mot ränta, tio gånger mer än banken hade som sin säkerhet i guld.
Härmed började det moderna pengaväsendet. Den Franska Revolutionen och Napoleonkrigen hade hundra år senare syftet att ersätta de rådande kungadömena under Guds Nåde, med presidenter som kunde köpas för de pengar som det räntebelastade pengasystemet genererade.

När 1900-talet inleddes hade pengamakten koncentreras till 13 familjer som levde sina liv helt avskilt från de människor de styrde med sitt pengavälde. I min saga om Kung Peng skapar jag i läsarens fantasi en patriark för familjerna. Med begreppet Sir David relaterar jag de 13 familjerna till Bank of England och till pengamakten hos Överhusets Lorder. Eftersom pengarna på denna sidan Atlanten kom till ett à två hundra år tidigare än in the Americas så kan det förmodas att kapitalet som styrs från London är tio till hundra gånger större än i USA. Det är alltså Premiärminister Blair som styrs av de stora dolda pengarna, medan President Bush åläggs att ta ansvar för det ljudligaste vapenskramlet!

Media är alla köpta för att få allmänheten in på fel tankespår.

Var står Sagan om Kung Peng rent vetenskapligt? Själv hävdar jag att sagan innehåller mer sanning än hela Handelshögskolans bibliotek! Ty, ett bibliotek arkiverar bara kunskap. Sanningen behöver Guds medverkan. Kunskap om pengasystemets funktion och möjligheter till personlig vinning är vad ekonomer sysslar med. Sanningen är inte lönsam.”””

Kanske är sagan om Kung Peng en aning lättsamt skriven? Men på det stora hela så är det, tror jag, ungefär så det hela gick till. Svidéns saga är mao inte helt fel. I vilket fall som helst så är bankernas ägare nu, och sedan lång tid tillbaka, rika bortom all förståelse.

De har fullkomlig kontroll över ekonomin! Fullkomlig!

Det kan inte längre förlora sina pengarsåvida inte samtliga världens länder tar tillbaka kontrollen över sina egna banker och konfiskerar bankägarnas alla tillgångar!

Detta kan så klart endast ske om vi återtar vårt självstyre här i Sverige (något vi nu måste göra medan tid och möjlighet ännu finns) och övriga västvärlden gör samma sak. Av den anledningen så svartmålas alla former av nationalism och patriotism, och av den anledningen hyllas internationalismen.

Internationalismens huvuduppgift är att skydda storbanksägarna! Faktum!

8 svar till “Centerpartiet, judarna, 9/11, Yttrandefriheten och Ove Svidén

 1. Ylva Eliasson

  Tja – du tyckte det var en söt saga. Jämför nazismens/fascismens syn på ränta. Och Sions vises protokoll. Vilka var det som anklagades för att vilja ta makten över penningsystemet? Den mannen vet nog var han hör hemma.

 2. Jag förstår inte riktigt din kommentar?

  Jämför nazismens/fascismens syn på ränta?
  Och Sions vises protokoll?
  Vilka var det som anklagades för att vilja ta makten över penningsystemet?
  Den mannen vet nog var han hör hemma?

 3. ja jag kom också in på Ove Svidén hemsida igår. Mycket att läsa där och mycket av det var intressant. Här finns t.ex alla 5 kapitlen i sagan om Kung Peng.
  http://www.peace.se/sagan_om_index.html
  och en extrasida här
  http://www.peace.se/agande_bankbus.html

  I kapitel 3 av sagan om Kung Peng (Sagan om Kung Peng och det Kalla Kriget) en liten bit ner så står det något om ”judarnas roll” i andra världskriget. Det som står där förstår jag inte vad han menar med faktiskt och det är väl troligen det som de skriver så mycket om i tidningarna.

  I övrigt så verkar han ju ha stor insikt i det här med banksystemet och det är ju inget som de flesta politiker kan skryta med precis.

  Här finns förresten en annan saga om banksystemet som är riktigt bra.
  http://riktigapengar.se/plus5/

 4. Jag fick samma uppfattning som du, Janne, att det inte var något direkt snack om judar och annat. Lade dock märke till en hel del inlägg om hur barn systematiskt utnyttjas av våra sociala myndigheter, något som våra toppudlar tydligen aktivt understödjer och tjänar pengar på. Om detta är sant, något jag inte utesluter, så borde det naturligvis utredas.

  Kanske fattar vi nu lite bättre varför man vill göra sig av med Svidén?

  Man vill inte ha välutbildade, litterata, systemkritiska, självtänkande äldre gentlemän med religiös/filosofisk insikt och stor livserfarenhet på höga poster inom Centerpartiet och Mittenblocket.

  Man vill ha neddummade, obildade och korrumperade ja-sägare utan några som helst moraliska värderingar … så att man kan köra hela landet ner i ekonomiskt inferno och andligt och moraliskt förfall.

 5. jo jag håller med dig.

  Försökte ”värva” några medlemmar till ”Svidéns fanklubb” på denna sida.
  http://faktoider.blogspot.com/2010/05/ove-sviden-c-galning.html
  Men men…..det gick inte så bra 🙂

 6. Nej, Janne, att försöka övertyga neddummade fåntrattar på deras egna hemsidor är lönlöst. De är bortom all hjälp.

  Bättre att strunta i dem.

  Hur kan man tex titta på en film från 9/11 och inte klart se att tornen sprängdes i bitar? Om man inte kan se detta så är man en neddummad fåntratt.

  Bättre att spara sin energi på annat.

 7. Håller med

 8. En kul sak jag läste om Svidén, men jag vet inte om det är sant, är att han nu kärleksfullt kallas för ”Uncle Sweden” av de tretton elitfamiljerna (inklusive Rothschild och Rockefeller) som äger oss alla.

  De vill honom således inget ont, utan verkar snarare uppskatta en person som törs ta en konfrontation med dem.

  De föraktar dock alla neddummade fåntrattar: dels beroende på att fåntrattarna är så oerhört blåsta och blint tror på allt som media förkunnar, som tex klimathotet; och dels beroende på att de är så oerhört falska, något de är pga att de överlag är fega uslingar som inte törs säga sanningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s