Människomonstret Ahmad Akileh

Ja vad ska man säga egentligen om den parodi som vårt svenska rättsväsende nu och sedan lång tid tillbaka är? Ett år och tio månaders fängelse är allt som människomonstret Ahmad Akileh fick för att ha slagit ihjäl en nära åttio år gammal kvinna, Inger Wickman, på en parkeringsplats i Landskrona!

Denna ondskefulla figur, vägrar kalla honom människa, är alltså snart ute på fri fot igen … för att sedan fortsätta sitt liv som om ingenting har hänt. Med berått mod och total hänsynslöshet slog han en 78 år gammal dam i gatan … och lät henne sedan ligga där och dö!

För att ge folk lite prespektiv på saken så hade denne satan i människogestalt tveklöst åkt in på 20-30 år … om han slagit ihjäl Inger i ett mer civiliserat land än Sverige — som t.ex. Storbritannien.

Det finns nämligen vissa saker som man inte gör — oberoende av hur arg och hatisk man är — som att ge sig på barn, kvinnor och äldre.

Vanliga hederliga svenskar är funtade på detta vis och skulle aldrig komma på tanken att slå ner en gammal dam. Men denne Ahmad Akileh från Libanon, denna ohyra, detta monster, ansåg det vara helt normalt och rimligt att med knytnäven slå ihjäl en äldre och totalt försvarslös kvinna.

En sak är säker, hade det varit en äldre kvinna från hans eget hemland han stött på på parkeringsplatsen i Landskrona, så hade han aldrig ens lagt ett finger på henne. Vad det handlar om här är således ett solklart fall av hat-brott, men som vi alla vet så existerar endast denna typ av brottsrubricering  om svenskar är dem som hatar…

2 svar till “Människomonstret Ahmad Akileh

 1. Ett år och nio månader. Det blev straffet för P-plats dådet i Landskrona. Så mycket är ett människoliv värt i Sverige.

  Motsvarande straff för vållande till annans död eller dråp i USA kan ge uppemot 30 år.

  Det kan inte bli tydligare än så här att Sverige och USA har totalt olika människosyn och en helt annan värdering när det gäller människoliv.

  I USA står den personliga friheten och den personliga integriteten högt i kurs. I vissa stater, exempelvis i Colorado, är det tillåtet att avvärja en inkräktare i hemmet med dödligt våld om så krävs.

  I Sverige kan du bli åtalad och sättas i fängelse och bli skadeståndskyldig om din hund skulle bita en inkräktare.

  Läs resten av artikeln och mer om mina tokiga tankar här:

  http://darenpagatan.blogspot.com/2010/05/manniskovardet-star-inte-hogt-i-kurs-i.html

 2. I en del delstater i USA, Texas tror jag, så kan du t.o.m. skjuta ihjäl en polis utan problem om han utan lov tar sig in i ditt hus. Har han ingen anledning att störa dig i ditt hem så får han skylla sig själv.

  Kanske förstår vi då lite bättre hur få rättigheter och hur lite frihet vi nu har kvar här i Sverige?

  Sverige befinner sig i ett andligt mörker, och av den anledningen anses inte ett människoliv vara särskilt mycket värt. Våra ledare ser med flit redan från dagis till att det andliga förtrycket av oss alla initieras för att sedan intensifieras för varje år som går — allt för att göra oss mer medgörliga och svaga och lätta att kontrollera.

  Domen i Landskronamålet visar vad våra ledare tycker att en gammal svensk kvinnas liv är värt … Ingenting! Våra liv är således i deras ögon inget värda. Vi är värdelösa och själlösa slavar.

  Tack för din kommentar, Johannes, och lycka till med din blogg. Den verkar vara precis vad som nu behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s