Arthur C Clarke: pedofil

Råkade bläddra igenom en roman av den engelske SF-författaren Arthur C Clarke för en tid sedan, men när jag efter ett par sidors läsning läste om hur den lankesiske huvudpersonen, en pojke i femton-sexton årsåldern, blev tagen på bar gärning med att ha sex med sin bäste vän, en jämnårig pojke, så räckte det för mig.

Jag drog mig då till minnes hur homofilen Clarke ett par år innan sin död även avslöjades som pedofil, något man dock försökte tysta ner. Clarke lär tydligen själv ha sagt att det är helt okej att ha sex med barn så snart de nått puberteten! För då gör det dem ingen skada – så länge som de själva är med på saken!

På dessa vis fungerar dessa sjuka sadister. För dem är man inte längre ett barn så snart man nått puberteten! Om man sedan bara råkar vara 11-12 år är totalt ointressant för dessa avskyvärda ”människor” – dessa missfoster, dessa pedofiler. Men vad värre är är det det faktum att dessa monster till människor sällan råkar illa ut.

Vi har tex det välkända fallet med Roman Polanski, pedofilen som brutalt våldförde sig på en blott 13 årig amerikansk flicka. Han kan visserligen inte längre besöka USA, men vad gör det när han har kunnat leva vidare i sus och dus i Europa som vanligt – tills helt nyligen.

Och på samma vis var det med Clarke. Det blev dock en aning pinsamt för det brittiska kungahuset när skandalen uppdagades om denne avskyvärde pedofil, eftersom man hade tänkt adla honom. Detta fick man vackert skjuta på framtiden (två år) tills dess att folk lugnat ner sig igen och, inte helt oviktigt, glömt bort det hela.

Pedofilen kunde sedan adlas för sina bidrag till imperiet. Allt väl som slutar väl mao. För den som vill veta mer om Clarke och vad det är som gör dessa homosexuella pedofilers gärningar så hemska så är det bara att surfa vidare på nätet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s