Israels nya grymma illdåd mot Gaza

Israel skämmer på nytt ut sig på ett rent ut sagt fasansfullt vis när man bordar hjälpsändningsskeppen till Gaza — totalt olagligt på internationellt vatten! Minst tiotalet människor sköts obarmhärtigt till döds av de blodtörstiga israeliska angriparna. Ännu en skamfläck i den judiska historien är ett faktum.

Vad samtliga judar och israeler måste börja inse är att palestinierna är lika mycket Abrahams söner och döttrar som de själva är! Faktum är att Ismael tom var Abrahams äldste son.

Judarna är mao. arabernas yngre syskon!

Gud lovade vidare att göra ett mäktigt folk av Ismaels efterkommande, något alla läskunniga judar vet om allt för väl, då det står att läsa i första Moseboken i Bibeln — i GUDS EGNA ORD!!!

Vad judar och israeler vidare måste inse är att palestinierna inte är kananiter, utan araber — dvs. söner och döttrar till Abraham samt, inte helt oviktigt, ett dygdigt folk som lever enligt Bibelns lagar och inte dyrkar kananiternas avgudar.

Faktum är att dessa arabfolk bott i området alltsedan Abrahams tid och således säkerligen är besläktade med honom och hans blod, något som få, eller åtminstone bra mycket färre judar är, då de allra flesta av dem ursprungligen kommer från Östeuropa!

Jag är fullkomligt övertygad om att Abrahams och Moses gud INTE ser på situationen i Israel med omnejd med blida ögon. Mördandet på Abrahams utsatta barn kommer inte få fortgå hur länge som helst utan att de högre makterna tar tag i saken.

Slutet på denna konflikt lär mao sluta illa, såvida inte israelerna accepterar att deras bröder och systrar i området är deras bröder och systrar. Abrahams önskan är att hans barn ska leva i fred och ära Gud.

4 svar till “Israels nya grymma illdåd mot Gaza

 1. Soldaterna möttes av en lynchmobb

  De israeliska soldaterna som bordade fartygen utanför Gaza var beredda på att möta upprörda fredsaktivister, men mötte i stället en beväpnad lynchmobb. Så förklarar Israel varför tillslaget mot fartygen slutade med minst tio döda aktivister och flera skadade soldater.

  Från omvärlden haglar fördömanden mot Israel och den palestinske presidenten Mahmoud Abbas talar om en ”massaker” mot oskyldiga och har utlyst tre dagars landssorg. Detta efter att Israel natten till måndagen bordat de fartyg som var på väg till Gaza med bistånd. Den militära insatsen utmynnade i svåra våldsamheter och enligt de senaste uppgifterna 15 döda, innan soldaterna kunde ta kontroll över fartygen och föra dem till den israeliska hamnen i Ashdod.

  Israels försvarsminister Ehud Barak sade vid en presskonferens på måndagen att han beklagade att människor fått sätta livet till, men att ansvaret helt och fullt vilade på organisatörerna bakom fartygsflottan. Han riktade särskilt hård kritik mot den islamiska biståndsgruppen IHH. – Det är en våldsam och radikal organisation som agerar under täckmantel av humanitära aktiviteter, sade Barak. Efter att de pro-palestinska aktivisternas fartyg vägrat hörsamma anropen från israeliska stridsfartyg om att ändra riktning till Ashdod – där lasten kunde föras till Gaza via lastbilar – bordades fartygen vid fyratiden på måndagsmorgonen. Men varför slutade det så illa? Enligt uppgifter från aktivisterna själva har soldaterna oprovocerat beskjutit dem fast de var obeväpnade, men inte oväntat ger de israeliska styrkorna en annan version.

  En ögonvittnesskildring publicerad på Ynetnews.com under måndagseftermiddagen förklarar aktionen ur soldaterna perspektiv. Soldaterna, som firades ner från helikoptrar, förväntade sig endast lätt motstånd från aktivisterna ombord, men på ett av fartygen, det turkiska skeppet Marmara, med 600 personer ombord, möttes de av män beväpnade med slagträn, järnrör, klubbor och knivar. Allt eftersom soldaterna landade på fartygsdäcket övermannades de och misshandlades. Soldaterna var beväpnade med paintball-gevär, som brukar användas för att stoppa demonstrationer, och de hade ingen effekt på angriparna, skriver Ynetnews. Soldaterna hade också pistoler med skarp ammunition, men var enligt tidningens uppgifter beordrade att endast använda dem vid direkt livsfara.

  Inte förrän aktivisterna lyckats brotta ner en av soldaterna och ta ifrån honom pistolen gav den israeliska befälhavaren soldaterna rätt att öppna eld för att få stopp på motståndet som hotade soldaternas liv. Arméns egen radioreporter Gal Lev-Rom var ombord på ett av de israeliska fartygen. Han berättar för Israelnationalnews.com att angreppet mot soldaterna var som ”en lynchmobb”. Enligt Gal Lev-Rom var soldaterna inte förberedda på att möta sådant motstånd. De skadade har nu förts till sjukhus och övriga aktivister har internerats i Ashdod, i väntan på utvisning ur landet eller åtal, som kan bli aktuellt i flera fall.

  En av de svenskar som var med i fartygsflottan är författaren Hening Mankell, Inför avresan förklarade han i en intervju i Svenska Dagbladet att det var viktigt att de inte skulle provocera israeliska trupper, i fall det blev en bordning av fartygen: – Det viktiga är att vi inte provocerar på något sätt och ser till att det inte finns en enda nagelfil ombord, inte någonting som skulle kunna användas emot oss, sade Mankell. Reaktionerna från omvärlden har varit snabba och hårda mot Israel. Från flera länder har Israel fördömts och både FN och EU kräver en utredning av händelsen.

  Källa: Världen Idag

 2. Nu Är det läge att skicka ner Leif Silbersky för att försvara sina olycksbröder. Ibland far en förflugen tanke genom ens huvud, togs Hitler av ”banan” för tidigt?

 3. Det judiska folkets ledare och ägare är precis som våra egna nu bortom all kontroll samt ondskfulla bortom all förståelse.

  Det är nu upp till den israeliska befolkningen själva att lösa denna konflikt. De måste sluta hata sina egna bröder och systrar, för tiden är knapp.

  Jag är övertygad om att palestinier och andra semiter i området inte vill israelerna någon ont. De kan alla leva i fred och frihet i Abrahams land på det vis som han hade önskat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s