Borde jag rösta på Sverigedemokraterna?

Om man (som jag) inte vill rösta på något av de etablerade partierna inom Mittenblocket men ändå vill lägga sin röst så finns det väl egentligen bara ett alternativ – rösta blankt!

Eller är det att kasta bort sin röst? För en blankröst är ju de facto en röst på Mittenblocket, detta falska genomkorrumperade ondskefulla krigshetsande EU-redskap, ett redskap som i allt väsentligt lyder EU:s samtliga direktiv.

Kanske är det bäst, om man nu ändå vill använda sin rätt att demokratiskt vara med och påverka, att rösta på ett utomstående parti?

Det finns två att välja mellan: Piratpartiet och Sverigedemokraterna. Båda hatade av etablissemangets EU-horor.

Men då piraterna inte verkar vilja Sveriges bästa, utan tycks älska EU-diktaturen lika mycket som invalda partier så återstår endast Sverigedemokraterna.

Men inte ens SD verkar vara ett reellt alternativ. Hatet från Mittenblocket är alltför stort, och denna odemokratiska konstellation kommer göra allt för att vidare underminera den svenska demokratin om SD tar sig in i Riksdagen.

Alla insatta i läget vet förstås att utomsvenska krafter ligger bakom svartmålningen och motståndet mot alla patriotiska strömningar. Via media, som EU-ägarna kontrollerar, så hjärntvättas väst medborgare till att hata sig själva och sina egna hemländer. Vi lär oss att bli självhatare redan från tidig ålder.

En röst på SD är troligen lika bortkastad som att rösta blankt, på Piratpartiet eller Mittenblocket. Men kanske kan det vara värt att lägga sin lilla och totalt obetydliga röst där ändå. Som en protest mot polisstaten som etablissemanget tänker införa i Sverige.

Men inte ens SD kan i slutändan förändra läget, för så länge som utomsvenska storbanksägare kontrollerar väst hemländer så förblir vi alla slavar. Dessa storbanker har försatt samtliga världens länder i skuld, vilket då innebär att samtliga världens invånare nu är skuldsatta.

Är det ingen som funderar över denna absurditet: att världens alla länder är skuldsatta!

Hur är det möjligt? Och vem står länderna i skuld till?

Svar: banker som är i privata händer!

Vi ägs således nu alla av för oss okända privatpersoner!

Vad vi behöver är ett parti som ämnar ta strid mot dessa bankgangsters. Ett parti som exponerar dem med namn och allt. Det hade varit partiet för mig.

För vem bryr sig om copyrightproblematik när storbanksägarna har för avsikt att ta ifrån oss allt vi äger – allt vi gemensamt äger som svenskar och alla våra privata tillgångar, inklusive vår frihet och våra rättigheter.

6 svar till “Borde jag rösta på Sverigedemokraterna?

 1. Att inte rösta ger de du ogillar stöd, därför måste du rösta, helst på det enda parti som bryr sig om vårt europa rekord i grov våldsbrottslighet, bara SD pratar om det och vill åtgärda saken. Det finns flera orsaker till att Fredrik Reinfeldt inte vågar ta debatt med SD, som han själv sade, ”vi kan inte vinna en debatt med SD.” Han har rätt, ingen kan vinna en debatt mot SD eftersom ingen kan förklara varför Sverige importerar hundratusentals eviga socialfall som oftast är analfabeter, kriminella och inte ens flyktingar. Hur vinner Sverige på att bekosta det med 200 – 300 miljarder kronor varje slitsamt år? Vill vi betala det och som ”belöning” få europarekord i våldsbrott?

 2. Endast Piratpartiet kämpar för ett helt öppet och fritt internet där multikulturen kan frodas och där Demokrati och kunskap når överallt. Endast Piratpartiet är fullt ut medanhängare till organisationer som Wikileaks. Just Wikileaks är en organisation som skulle kunna avslöja saker som just det du påpekar om bankerna. Piratpartiet vill förändra EU till ett mer demokratiskt EU. Ända sättet vi kan göra det är innifrån. Förväxla inte det med att PP skulle vara EU-kramare. PP står upp för medborgarrätterna och den personliga integriteten. Det är medborgarna som ska övervaka staten, inte tvärt om. Storebrors samhället är i hög fart på väg över oss. Vill du stoppa det så finns bara ett parti att rösta på. Rösta på Piratpartiet 19:e september

 3. Pa, att Fredrik Reinfeld är en globalistpudel som enbart gör vad han blir tillsagd av sina verkliga arbetsgivare, den internationella storfinansen, vet vi väl alla nu?

  Folk har nu börjat inse att invandringen inte kommer att upphöra. Det är en alldeles för bra business för det. För ju mer skuldsatt Sverige blir, desto lättare för storbanksägarna att ta över landet.

  Vi svenskar hade det helt enkelt för bra, och av den anledningen behöver våra pengar användas till att ta hand om invandrare – allt för att underminera landet politiskt och ekonomiskt.

  Troligen kan vi inte längre stoppa invandringen, då Mittenblocket har en enad front i frågan. Men något måste nu göras.

 4. Micke, jag gillar Piratpartiet och hoppas det går bra för er. Men det där med Wikileaks är ju dömt att misslyckas. Media är under fullständig kontroll av storbanksägarna, något som innebär att man inte kan sätta dit dem den vägen.

  Ta bara en sådan sak som 9/11, hundratals miljoner människor världen över vet om att det var ett inside jobb utfört på order från storbanksägarna, och tiotusentals websidor belyser detta värsta av alla brott.

  Trots det så vet gemene neddummade svenska man och kvinna inget om saken. Det finns hur mycket info som helst om saken på nätet, men i media är det mer eller mindre helt tyst.

  Läget är mao synnerligen prekärt för oss alla.

  Storebror har för övrigt redan läget mer eller mindre totalt under sin kontroll, fast folk har ingen aning om det. Att försöka förändra EU innifrån är ett hopplöst företag. Bästa sättet att förändra något på är från sin egen hemmaplan, inte Bryssel eller Strasbourg.

 5. Micke, jag är inte intresserad av att multikulturen ska frodas i Sverige. Jag vill behålla min egen svenska kultur och identitet, samtidigt som jag önskar att alla andra nationer ska få behålla sina egna kulturer.

  Att ni sedan vill förändra EU innifrån innebär att ni hyllar EU, vilket innebär att ni innerst inne är internationalister, dvs motståndare till patriotism, något jag för övrigt redan påvisat.

  Tyvärr för er del så tror jag inte ni kommer lyckas särskilt bra framöver. Svenska folket har nu börjat inse att ni är ett enfrågeparti, utan själ och personlighet. Ni har ingen åsikt i frågor av vikt. Vinden i era segel har nu avtagit.

 6. Efter att ha tittat på den senaste opinionsundersökningen så verkar det nu vara som så att piraterna är på nedgång. Ert misstag var, tror jag, att ni valde att vara europeer först och främst – istället för att vara svenskar.

  Ni är internationalister.

  En röst på er är mao en röst på EU, och då ni ändå inte lär komma in i Riksdagen så är en röst på er totalt bortkastad. Tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s