Faran med nationalism

Att nationalism är den farligaste ismen vet vi alla om. Men vet vi varför och för vem?

Svaret är att nationalismen är ett dödligt gift för den internationella bankeliten som äger oss alla, och anledningen därtill är att ett enat folk som sköter sig självt även sköter sin egen ekonomi!

Ett land som självt sköter sin ekonomi kontrollerar även sina egna banker: Man försätter sig således INTE i skuld till utländska bankgangsters på det vis vi svenskar och världens övriga folk nu och sedan lång tid tillbaka har gjort.

Detta är anledningen till att nationalism svartmålas på det vis som nu sker!

Den internationella bankeliten kan inte acceptera att enskilda länder sköter sin egen ekonomi, för om så skedde så hade varje enskilt land mycket snabbt ökat sin välfärd.

Saken är nämligen den här att så fort som alla skulder betalats av så hade man kunnat börja investera pengar i det egna samhället och öka välfärden samt spara för framtida generationer.

Detta är anledningen till att så gott som alla världens länder står i skuld till utländska storbanker, vilka samtliga är i händerna på den internationella bankeliten.

2 svar till “Faran med nationalism

  1. Klockrent skrivit! Min röst går till Svenskarnas parti och det hoppas jag att många andras gör också.

  2. Kul att du gillade mitt korta lilla inlägg, Nillan. Trots att det är kort så är det alltigenom sant och troligen det viktigaste som publicerats i Sverige de senaste dagarna.

    Tyvärr så har folk i gemen ingen aning om att nationalism är motgiftet mot vidare bankgangsterverksamhet, ty de är alltför neddummade och hjärntvättade av globalistisk propaganda för att kunna inse sitt eget bästa.

    Att rösta på Mittenblocket är som vi alla vet en bortkastad röst. Jag önskar av den anledningen alla svenska småpartier lycka till:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s