Jesus är Messias

Det finns endast en jude som kan bevisa att han är en israelit och att han är släkt med Abraham : Jesus Kristus.

Endast hans släkttavla finns bevarad (Matteus kap 1).

Alla andra släkttavlor förstördes när romarna förstörde templet år 70.

Ingen ny judisk messias kan därför komma, eftersom han inte — till skillnad mot Jesus Kristus Messias — kan bevisa sitt släktskap till Abraham.

2 svar till “Jesus är Messias

  1. Daniel Gilfry

    Här håller jag helt och hållet med! Tyvärr så blir du betraktad inte bara som ”goj” (odjur, avskräde) i ockuperade Palestina, utan även icke-önskvärd hedning och terrorist! De judiska nazisterna som härskar i Guds vagga avvisar blankt sanningen! Den som haft det tvetydiga nöjet att bo i det landet vet hur judarna talar om Jesus. Hans namn (i det OCKUPERADE Palestina – inte i det lilla som finns kvart av det RIKTIGA Palestina!) kan jämföras med svenskans ”skit” eller de två könsord som börjar på ”K” och ”F”! NATURLIGTVIS får man aldrig reda på detta av Reinfeldt eller de andra judarna i Sverige! De låtsas att det är bara ”islamiska terrorister” som talar på detta vis. Nåväl – snart kommer Jesus tillbaka. Jag undra vad han har att säga om Satansfolket, som kallar Honom ”s–t” och ”k-k” och ”f—a”!?!? Han vet nog förresten hur ”Guds utvalda” talar!

  2. Kul att höra att du är överens med mig, Daniel, när det gäller inlägget ovan (mitt kortaste på bloggen faktiskt, men samtidigt ett av de allra tyngsta). Saken är den att Messias måste kunna bevisa att han verkligen är släkt med Abraham och David, och detta är inte längre möjligt (pga vad som hände år 70 i Jerusalem) för en ny s.k. judisk messias att göra. Vi vet därför att ingen ny s.k. judisk messias kommer till judarna, eftersom det alltså nu är omöjligt. Jesus Kristus är således Abrahams och Moses och Kung Davids och alla andra israeliters Messias. Så är det, och detta är något som tiotusentals s.k. judar inser varje år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s