Piratpartiet älskar barnporr

Rick Falkvinges mindre bra uttalande om barnporrens förträfflighet är bara ännu ett bevis på att våra pudlar överlag är totalt olämpliga att företräda oss. De ha samtliga överlag ingen moral och lever enbart för sex och snusk i alla dess former och avarter.

Man är vidare ateister och materialister och ser således på hela den mänskliga existensen som ett litet kuriusa av liten vikt. Att vi är gudomliga varelser av ofattbar skönhet och styrka dementerar man flitigt, ty sådan är kommunismen – ideologin samtliga svenska partier på ett eller annat sätt företräder.

Barnen måste skyddas från vidare exploatering, något alla godhjärtade människor inser.

Barnsex är något som våra ägare vill legalisera, och alla små sätt att se till att så sker kommer man att understödja. Men nu blev kuppen avslöjad och stoppad i tid.

Personligen anser jag att man inte bör stoppa vid barnpornografi: man bör stoppa all porr på nätet! Det är inte meningen att våra ungdomar ska konfronteras med dessa filmer när de sitter framför datan med hemläxan.

Sexprat och svordomar bör vidare bannlysas helt och hållet från radio och endast tillåtas efter klockan tio på TV.

Piratpartiet är som alla andra partier totalt odygdigt. Man är vidare internationalister och föredrar EU framför det egna hemlandet.

Det Sverige behöver nu är ett parti med en stark kristen syn på moral som dessutom avbryter allt vidare pk-arbete, då pk är ett kommunistiskt redskap – ett redskap som programmerar oss att inte våga tänka i antikommunistiska banor.

5 svar till “Piratpartiet älskar barnporr

 1. Ping: Efter sjökortens framkomst, ska man läsa dem i en storm. | Ensson

 2. Så du tycker att alla bör avstå från att pröva gränserna för vad som är nyttigt eller inte! Paulus påstår ju i sitt brevskrivande att: ”… Javisst, allt är tillåtet – men allt är ju inte nyttigt…” Om ingen vågar pröva så är det ju omöjligt att veta vad som är nyttigt i det långa loppet – eller inte! Är det bättre att gräva ner sina pund än att riskera att aningslöst ta ett steg över gränsen och likt Jonas förhoppningsvis räddas av kärlekens Gud utsända Valfisk? Vem gillar väl att statens valda representanter – under hot om våld – känner sig kompetenta och låtas uppträder som Curligförälder och försöker sopa in alla in en och samma Ankdammsfålla!

 3. Förstår inte riktigt din poäng, bäste Uno. Men nog ska vi testa vingarna våra så mycket vi bara kan och törs – så länge som vi håller oss inom moralens eviga lagar.

  Tyvärr så försöker man nu få oss att ta avstånd från det som är moraliskt sant och riktigt.

  Anledningen?

  Svar: Ju mer odygdigt vi lever, desto enklare kan polisstaten byggas upp i Sverige och resten av EU.

 4. Det är inte politiker man inte kan lita på, det är personer som du som lever i en fantasivärld.

 5. Din kommentar, Micke, ”Det är inte politiker man inte kan lita på” är antagligen den mest korkade någonsin här på bloggen.

  Ett exempel på en politiker man, enligt dig, kan lita på: krigsförbrytaren Tony Blair.

  Blair ljög medvetet till hela det brittiska folket om Saddam och dennes massförstörelse vapen (Blair visste att inga sådana vapen fanns, något han nu erkänt), något som fick till följd att ett totalt olagligt krig kunde inledas i Irak!

  Uppemot två miljoner döda irakier blev resultatet av denne, enligt dig, pålitlige politikers lögner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s