Den ryska kejsarfamiljen mördas av kommunisterna/satanisterna

Ett av historiens mest fruktansvärda brott någonsin var kommunisternas, dessa satanister, avrättning av den ryska kejsarfamiljen 1918. Denna fromma familj sköts kallblodigt ihjäl, på den internationella bankelitens order, för det var den som låg bakom den ryska revolutionen, för det var den som bekostade det hela. Ty sådant hat hade man för denna underbara familj och den stolta nation de företrädde.

Kommunisterna/satanisterna hatade vidare kristendomen på ett sådant utstuderat vis att man tänkte utplåna den helt från Ryssland. Samma öde väntade resten av världen, men som tur var så slogs den kommunistiska världsrevolutionen tillbaka i Tyskland och senare även av Franco i Spanien.

Idag sörjer man alltjämt den ryska kejsarfamiljen världen över, och i sitt hemland är de alla nu helgonförklarade av den ryska kyrkan. Ingen normalt fungerande människa kan titta på bilden ovan utan att känna sorg. Att läsa om hur själva avrättningen gick till går knappt att uthärda.

***Uppdatering***

Postade detta inlägg för snart ett år sedan. Råkade på en You Tube-video idag (8/7-11) som berör mordet på den ryska kejsarfamiljen och tänkte den kunde vara intressant för er att titta på. Klicka här om du vill veta sanningen. Om du inte vill veta sanningen, och är rädd för den, så bör du inte klicka på länken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s