Rösta på Sverigedemokraterna

I brist på bättre alternativ så föreslår jag nu att alla svenskar röstar på Sverigedemokraterna.

Samtliga etablerade riksdagspartier har för avsikt att krossa Sverige och överlämna det som blir över till den internationella storfinansen.

Att här gå igenom allt djävulskap Mittenblockets korrumperade representanter hittat på mot sitt eget hemland genom åren behövs inte, för vi vet alla alltför väl om vad dessa skurkar, dessa kommunister av olika slag, ställt till med.

Bättre att pröva på någonting nytt, speciellt som det nya alternativet är öppet patriotiskt.

Patriotism är en dygd, något vi alla bör komma ihåg.

Att hävda någonting annat är att likna vid att hävda att man inte ska tycka om sin egen familj.

Mittenblocket vill att vi ska tycka mer om andra än våra egna. De driver en pk-politik där minoriteterna bestämmer över majoriteten, dvs svenskarna.

Detta är mao INTE en demokrati, för i en demokrati så är det tänkt att majoritetens vilja är den som ska åtlydas, och inte som nu minoriteternas.

Vi behöver börja inse att Sverige tillhör oss, de svenska medborgarna, och inte den internationella storfinansen och deras lakejer. Dessa utomsvenska banditer underminerar med flit vårt hemland innifrån för att lättare kunna sälja ut allt vi äger till utländska intressen.

Våra pudlar ser genom sin misskötsel av Sverige till att vi blir alltmer skuldsatta för varje dag som går, något som inte ska behöva ske, då Sverige – om vi svenskar själva skötte landet och vår ekonomi – hade gjort sig självt skuldfritt på blott några få år, varefter vi fått landet att blomstra.

Men för att lyckas med detta så måste vi nu ta tillbaka kontrollen över vårt eget hemland.

2 svar till “Rösta på Sverigedemokraterna

  1. Alla riksdagspartiernas ledare, och alla folk, som röstar på dessa m.m, skolektorer, lärare, journalister, kyrkans prästerskap äro mycket Sverige-fientligt sinnade ja, t.o.m mot sig själva.
    Ser Ni inte själva, Att araberna skapar tillsammans med vänster-pöbeln, regioner här i Sverige, med anlagda bil och skolbränder, gruppvåldtäkter, överfall, m.m. Och ser Ni inte? eller vill Ni inte höra varningsklockorna, som ringer nere i från Rosengård i söder, och upptill Vännäs i norr?
    Våra politiker skapar ju en ”Otrygghet” i Sverige, med denna islamiska flyktings och invandrings politik, som pågår förfullt.
    Jag, som gammal gråsosse, minns så väl Tage Erlander, som värnade inte bara för ett tryggt folkhem utan även om vår kristna religion. Han hade aldrig tillåtit denna islamiska invasion, hit upp till Sverige, vilket även skapar oro, för våra kristna grannländer här uppe i Skandinavien. Eller hur???

  2. Det är inte mycket annat att göra än att hålla med.

    Vi måste dock nu samtliga se till att de etablerade skitpartierna i Riksdagen får lite sann opposition, istället för den skenbara diton de nu har, för deras ondskefulla planer för oss alla och vårt hemland får inte realiseras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s