Är Fredrik Reinfeldt en kommunist?

Efter de minst sagt sensationella avslöjandena om hur stor andel invandrare som våldför sig på kvinnor så slås man än mer av häpnad över hur våra folkvalda politiker hanterar dessa fakta.

Att dessa pudlar, med luspudeln Fredrik Reinfeldt i spetsen, inte förtjänar att befinna sig i maktpositioner står nu bortom allt tvivel, för det är nu uppenbart att man inte vill det egna hemlandet väl — när man tar våldtäktsmännen i försvar mot de svenska kvinnorna!

Att avslöjandena kom från Sverigedemokraterna är vad det hela handlar om. Att uppgifterna är sanna är ointressant för våra ministrar och andra politikerpudlar av rang, då man inte på något vis vill ge SD vind i seglen inför valet.

Så förrädiska och ondskefulla är våra pudlar. Man är totalt pk-kontrollerade, och fortsätter därvidlag obekymrat vidare på den av EU fastslagna vägen mot utplånandet av det egna hemlandet.

Vi inser nu att man inte kan resonera med dessa pudlar, för de accepterar inte kalla fakta — om dessa kalla fakta inte är pk!

Sverige ska krossas: det står på deras (Mittenblockets) program.

SD är därför nu det enda reella alternativet till att få en förändring till stånd. Det är nu dags för majoriteten att få sin vilja igenom, och inte som idag minoriteterna.

Minoritetstyre är totalt odemokratisk, men då alla former av patriotism måste utplånas så kan inte majoriteten tillåtas bestämma.

Fredrik Reinfeldt är en kommunist, precis som alla övriga inom de etablerade partierna. ”Arbetare i alla länder förena eder” är deras motto, för inget av riksdagspartierna, inte ens det moderata kommunistpartiet, motsätter sig denna tanke.  

Sverige måste nu brytas ner och införlivas med resten av världen, och därför måste alla svenskar förtryckas. Våra pudlar driver på denna kommunistiska agenda på order av våra ägare, den internationella bankeliten — deras verkliga herrar. De har sålt ut oss, sina egna, till dessa gangsters.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s