Jag har röstat på Sverigedemokraterna

Jag har nu varit och röstat – en rättighet vi alltjämt har kvar här i Sverige

Självfallet la jag min röst på Sverigedemokraterna – det enda parti som verkar vara intresserat av Sveriges bästa. 

Är dock inte en Sverigedemokrat och hade inte heller tänkt gå och rösta på dem eller något annat parti denna gång, men den senaste tidens odemokratiska och kriminella aktiviteter från riksdagspartierna fick mig att för första gången sedan mitten av 90:talet välja att aktivt delta i valet – som röstare. 

De etablerade partierna, vilka samtliga är skitpartier, överfulla av falska samt lögnaktiga luspudlar, arbetar som vi alla vet för ett och samma mål – krossandet av det egna hemlandet.

En röst på ett av dessa skitpartier är en röst på internationalism och kommunism – en röst på slaveri och förtryck.

För alla som vill att vi svenskar själva ska bestämma över vårt eget land och allt vi gemensamt äger så är en röst på riksdagspartierna en bortkastad röst – då dessa skitpartier i allt väsentligt kontrolleras av EU.

Dessa partier vill inte vårt bästa – de vill de internationella storbankernas bästa.

De vill att utomsvenska krafter ska bestämma över oss – i vårt eget hemland.

De vill att utländska beväpnade poliser, som inte kan svenska, ska börja patrullera på våra gator och torg – eftersom svenska poliser aldrig hade skjutit på sina egna.

De vill att utländska beväpnade soldater, som inte kan svenska, ska bli stationerade här och ta hand om vårt försvar – eftersom svenska soldater aldrig hade skjutit på sina egna.

De vill att invandringen ska fortgå tills dess att vi blir en minoritet i vårt eget land – som tibetanerna blivit i sitt – eftersom Sverige då kan plundras på allt av värde utan att någon kan göra något åt saken.

De vill sälja ut allt vi äger till utländska ägare – inklusive skolor, sjukhus, vägar, skogar, vatten, fängelser och jordbruk mm – eftersom vi då inte längre har någon kontroll över vårt eget land.

De vill stänga våra kyrkor – helst riva dem – och lägga ner kristendomen.

De vill ta ifrån oss vår yttrandefrihet – och skrämma oss till tystnad.

Där har ni några av de punkter som står på riksdagspartiernas program. Som ni nu ser så finns det ingen som helst anledning att rösta på något av de etablerade partierna, dessa odemokratiska skitpartier – för de vill oss inget väl – tvärtom!

Så gör nu som jag, alla : Rösta på Sverige … Rösta på Sverigedemokraterna!

11 svar till “Jag har röstat på Sverigedemokraterna

 1. Klickade runt och hittade din blogg, och kände att jag var tvungen att kommentera , för jag kan tänka mig att du har en del läsare.
  1983 kom min pappa till Sverige från Marocko. Han är gift med en svensk kvinna och älskar julafton, midsommar och kräftskivor, När han kom till sverige läste han svenska och studerade , skaffade sig en utbildning , Idag 30 år senare är han fortfarande en svenskmedborgare som jobbar , betalar skatt och pratar ren svenska , Han har lärt oss barn att det inte finns inget finare än sverige och han stödjer svenskafolket 100% han tycker också att invandringen och bidragen har gått till en överdrift , Han tycker inte heller att niqab och burka ens ska disskuteras i sverige utan att de kan åka hem , Han tycker att man ska införa hårda språktest för nya invandrare , och klarar man inte får man åka hem. Och så här känner många andra som anpassat sig till den svenska kulturen och lever ett normalt liv.. Vad gör han som är fel? Han är precis som ni , Vi är precis som ni! Det ända som skiljer är hårfärgen. .. Varför röstar man på SD och förstör för alla? Det finns faktisk normala invandrare också!

 2. Du säger att din egen pappa anser ”att invandringen och bidragen har gått till en överdrift” , så vad är ditt problem med folk som vill stoppa vidare invandring? Du verkar vilja att vi svenskar ska bli en minoritet i vårt eget land?

  Vad hade förresten du och din pappa ansett om hundratusentals kristna fyttade till Marocko varje år och började bygga kyrkor där och opponera sig mot Islam?

  Jag slår vad om att både du och han inte vill att det ska ske? Du är mao en hycklare som bara vill värna om din egen kultur och religion.

  Det som pågår nu är alltför avancerat för att du ska kunna förstå det. Du är en Pk-agent och en motståndaren till demokratin och Yttrandefriheten. Om du kunde hade du säkerligen skickat alla som vill att Sverige ska styras av kristna svenskar till fängelse.

 3. Du kan ju omöjligt vara seriös?
  Att invandringen gått till överdrift i sverige är ju inte invadrarnas fel det är ju svenskafolkets eget fel, Det är ju pga av att din egen befolkningen inte stödjer SD.. Att man byggt moske i sthlm är inte muslimernas fel , Dom la ett förslag som gick igenom, som godkännes av svenskar!

  Jag tycker också att invandrigen ska stoppas , när det gått så långt att sverige inte längre kan hjälpa de invandrare som tas in , Men jag tycker då inte att sverige ska styras av ”kristna svenskar” Om du skulle ta ett steg ut ur din bubbla du lever i skulle du se att det finns svenskar , Som förmodligen är mer svenskar än vad du är som är muslimer, judar m.m . Vad är de för fel på dom tex , blonda , blåögda och ”ariska” ? Dina argument håller inte i längden..
  Värnar jag bara om min egen kultur o religon? Vännen vad vet du om vad jag har för religon ? Du har inte en blekaste anning , du är inte allmänbildad nog för att förstå att bara för att man är från marocko behöver man inte vara muslim.. Och det finns gått om svenskar i Marocko,äldre svenskar som tar sin husvagn på vintern och är borta i 6 månader. Du pratar som att svenskar håller sig inom sverige.. Har du missat hur mycket svenskar som flyttat till Usa, England eller varför inte bara kolla Gran canria? Svenskar är människor precis som invandrare och alla gör fel..Precis som ni klagar på att invandrare är kriminella så har ni missat att svenskar brytter mot lagen utomlands.. Rån , Mord, pedofiler, knark… Men det kanske inte gör något så länge dom e kristna svenskar?
  Ja kalla mig hycklare för att jag tycker att invandrigen och bidragen gått till överdrift , och för att jag anser att man ska minska på den för att sveriges bästa och för invandarnas då sverige inte kan hjälpa dom längre…
  Men du är en precis lika stor hycklare som mig…

 4. Vad kan man säga om din Sverige-fientliga kommentar annat än att man häpnar över dina hatiska åsikter.

  Du vill tex inte att Sverige ska styras av kristna svenskar. Över åttio procent av alla svenskar är kristna, inklusive majoriten av alla nuvarande riksdagsmän! Du vill alltså inte att vi svenskar ska få vara med och bestämma över vårt eget land!

  Du är en rasist och öppet anti-kristen!

  Att du knappt kan stava eller utrycka dig på ett förståeligt sätt får mig att undra ifall du är ett barn, för inte kan väl en vuxen person uppvuxen i Sverige efter avslutad skolgång vara så usel på grammatik!

 5. haha Aska, du borde verkligen överväga psykisk vård.

 6. Bäste, Leab, du kommer inte skratta lika gott när ett par utländska beväpnade poliser (kanske kommande från Kina eller någon annan diktatur), som inte kan svenska, sparkar in din dörr där hemma mitt i natten och släpar ut dig och din familj på gatan – för dessa poliser kommer snart att patrullera på gatorna utanför ditt hus.

  Våra pudlar ämnar nämligen, på EU:s order, införa detta … snart!

  Allt som behövs är trefjärdedels majoritet i Riksdagen när man röstar om saken, något som snart kommer att ske; och då de två blocken samarbetar i alla frågor av vikt (dvs EU-frågor) så kommer man lekande lätt att lyckas med denna akt av högförräderi.

  Denna lag håller man nu på att instifta på Irland!

  Har du inte hört talas om det? Polisstaten är alltså redan här, något du och alla andra neddummade fåntrattar ännu inte fattat.

 7. Det verkar nu som om min och andra missnöjda svenskars röster har fått den effekt vi alla hoppats på : Sverigedemokraterna har uppemot 5% av folkets röster, något som jag dock tror är aningen i underkant – tror att siffran egentligen ligger på uppemot det dubbla.

  Att omfattande valfusk förekommit kan vi vara övertygade om, men i slutändan så är Riksdagen huvudmålet den här gången. From nu så börjar det verkliga arbetet med att återställa ordningen i vårt kära hemland Sverige.

 8. Som första generations invandrare, en sådan som man är, gick man över gränser och gav stöd till SD denna gång. Om inget annat då för att man tröttnat att betala 1 mille på skattekonto årligen och sätt hur dom pengar slösats bort på att bygga islamistiska sociallager runt om i Sverige. Inte få man tack för det, bara mer skatteverkets press på sig. Är väl skillnad på att ha det bra och ha förtjänat detta mot att ha det nästan lika bra utan att göra ett piss (pga. man inte själv vill för att man trivs så).

  Störd på skatte/social politiken.
  Hoppas ni hjälper på att man vaknat.

 9. Bra gjort Sverb. Alla invandrare borde ha röstat på Sverigedemokraterna. För våra etablerade partier har för avsikt att köra Sverige ner i total ekonomisk och kulturell misär.

  De vill krossa Sverige, och då är de själva svenskar!

  Om jag var en invandrare hade jag frågat mig själv: hur kan jag lita på politiker som inte vill sina egna, de infödda svenskarna, väl? För om de inte gillar sina egna, hur kan de då gilla alla andra?

 10. Har lämnat Balkan innan west gav sin fulla stöd till islamisering av samma. Kände mig någorlunda bra i min nya hemland. Vill helst inte vilja byta den igen, för att min gamla hemland är inget man önskar leva i efter allt politisk hjälp från bl.a Svenska politiker.

 11. Så är det, Sverb, svenska politiker är ute och lägger sina stora näsor i blöt i andra länders affärer, istället för att sköta sitt – dvs sköta våra svenska affärer här hemma hos oss i Sverige.

  De, våra toppolitiker, är internationalister – dvs icke-patrioter som skiter i det egna hemlandet och endast bryr sig om sig själva och den egna karriären.

  De har sålt sin själ till internationella bankgangsters, dvs dem som kontrollerar EU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s