Supersuccé för Sverigedemokraterna och den svenska demokratin!

Så fick till sist de odemokratiska skitpartierna inom vårt etablissemang exakt vad de förtjänade för alla de kriminella aktiviteter man pysslat med den senaste tiden, för nu har Sverigedemokraterna tagit plats i Riksdagen!

Själv röstade jag denna denna gång för första gången på säkert 20 år och gläder mig av den anledningen att min röst bidrog till att försvara Sveriges heder mot de sju anti-svenska och anti-demokratiska partierna och deras vidare kriminalitet.

Svenska folket har nu vaknat upp till det sorgliga faktum att inte ens Moderaterna längre vill Sverige väl, för de är precis som de övriga mittenblockspartierna internationalister/globalister, dvs icke-patrioter, i själ och hjärta.

Visserligen finns det tusentals medlemmar inom de gamla etablerade partierna som vill Sverige väl, men dessa har tyvärr ännu inte insett att de egna partierna inte längre arbetar för oss, utan för utomsvenska krafter.

Dessa partier följer således Bryssel i allt av väsentlig art, och då Bryssel av någon outgrundlig anledning vill fylla upp alla Europas hemländer med invandrare så lyder man bara dessa direktiv, utan att ställa några frågor.

Men som alla vet så finns det en orsak till det som sker : att underminera samtliga EU-länder innifrån, för att på så vis förhindra dessa från att ställa sig på tvären framöver när nästa led av ”reformer” ska klubbas igenom.

Patriotism och nationalism är det värsta EU:s ägare (den internationella bankgangsterkabalen) vet, och av den anledningen fyller man på med utomeuropeiska invandrare här hos oss; och då våra toppudlar arbetar för dessa gangsters så kan vi inte räkna med någon hjälp från dem att lösa problematiken.

Men nu iom att Sverigedemokraterna tagit sig in i Riksdagen så finns det visst hopp för framtiden.

2 svar till “Supersuccé för Sverigedemokraterna och den svenska demokratin!

  1. Hoppas nu att man kan bygga vidare på den här framgången.

  2. Underbart för Sverige att SD tog sig in i riksdagen. Nu kan det bara bli bättre för landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s