Jag gillar olika

Det har varit en hel del snack om rasism på sistone, speciellt mot alla som gillar sitt eget hemland och som vill bevara det och dess traditioner, dvs alla patrioter; och man har även använt ordet mot Sverigedemokraterna.

Detta är ett felaktigt och omoraliskt sätt att använda ordet rasism på, för genom att göra så är man en utövande kommunist.

Kom då ihåg att kommunismen vill göra oss alla lika, dvs till livegna tillhörande staten uteslutande.

Kommunismen ser på dig som människa som du själv ser på en myra: du är ett litet totalt obetydligt kryp, du är inget värd!

Det är därför kul att se den där nya handsymbolen som man (etablissemanget) nu introducerar, symbolen där det står Vi gillar olika på.

Det är total ologik att använda denna slogan på det vis man nu gör. För genom att gilla olika på det nationella planet … så slår man ut alla olikheter! – något som beror på att det i slutändan alltid endast kommer att återstå en ledande enhet – den starkaste av de olika, eller en totalsammanblandning av alla de olika delarna.

Det är på detta vis faktiskt, något som Darwin bevisade iom sin tes rörande ”the survival of the fittest”. (kallas på svenska ofta missvisade för Naturligt urval)

Vi gillar olika är mao ett gift mot all olikhet, som enbart injicerats i samhället för att göra oss alla lika!

Folk har mao gått på världens blåsning, och som vanligt så är de enda som finner nöje i denna vår naivitet och vår dårskap inga andra än våra ägare: dvs de överlägset bra mycket smartare än majoriteten av alla oss svenskar och andra, den internationella storbanksmaffian.

Vi gillar olika är mao inget annat än ett sjukt skämt, och det är dig, du neddummade fåntratt, man (ägarna) skrattar åt.

2 svar till “Jag gillar olika

  1. Du som skriver detta för ett mycket märkligt och ologiskt resonemang.
    Vad har ”vi gillar olika” med kommunism att göra? Aftonbladet är ju en demokratiskt socialistisk blaska, visserligen en kass sådan men inte kommunistisk. Gå och lägg dig du snackar i nattmössan kompis

  2. Bäste kalle (Varför gömmer du dig bakom ett svenskt namn?).

    Du är av allt att döma en neddummad fåntratt, för du verkar inte ha insett att vi lever i ett kommunistiskt samhälle i Sverige idag. Socialism och kommunism är samma sak: två olika ord, men namn på en rörelse som har ett och samma mål … världskommunism.

    Det enda icke-kommunistiska partiet i Riksdagen idag är Sverigedemokraterna, något som beror på att sann nationalism är oförenlig med kommunism.

    Att du sedan refererar till Aftonbladet som en demokratisk tidning, när den är totalt pk-kontrollerad, är enbart skrattretande. Ditt sätt att skriva på gör för övrigt att det klart framgår att du är en invandrare, troligen hitkommen i vuxen ålder från något arabland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s