Sverigedemokraterna/socialdemokraterna: en jämförelse

Vid en första anblick så ter sig Sverigedemokraterna som ett långt mycket angenämare parti än socialdemokraterna.

Ordet Sverige i Sverigedemokraternas namn talar nämligen om för oss att partiet är till för oss, de svenska medborgarna, och inte för den internationella storfinansen.

Ordet social i socialdemokraterna talar om för oss att vi har att göra med ett kommunistiskt parti. Socialism och kommunism är i grund och botten exakt samma sak.

Avsaknaden av ordet Sverige i socialdemokraternas namn talar om för oss att det INTE handlar om ett parti som är till för oss, de svenska medborgarna, utan om ett parti som tjänar andra syften – världskommunismen.

Socialdemokraterna ingår alltså i ett större projekt, världssocialismen/världskommunismen, något vi vet från alla de oheliga allianser man har med sina syskonpartier runt om i världen. Vi förstår nu lite bättre varför sossarna ogillar sitt eget hemland och alla svenskar på det vis man gör.

Vi förstår nu att sossarna är internationalister/globalister och varför deras nationalsång, eller rättare sagt internationalsång, är Internationalen, den gamla välkända kommunistslagdängan, och inte Du gamla, du fria.

De är som internationalister mao allt annat än nationalister och patrioter. De är odygdiga och vill det egna hemlandet illa: ty de älskar andra mer än sina egna.

En mor som älskar andras barn mer än sina egna är en dålig mor, och ett parti som älskar andra medborgare mer än sina egna medborgare är ett dåligt, för att inte säga fruktansvärt parti.

Vi behöver inse att socialismen/kommunismen är en internationell rörelse/farsot och kan inte som sådan existera på det nationella planet för tid och evighet, för en dag kommer då man måste ta nästa steg : att offra det egna hemlandet på det altare som Marx färdigställt för rörelsens storstilade högtidsdag.

Och det är dagen då hela världen blir enad under den röda fanan.

Och den dagen kommer nu snart att dagas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s