Ahmadinejad sa sanningen om 9/11

Här ser vi en fin bild på Mahmoud Ahmadinejad, den store persiske ledaren, från talet han höll vid FN i New York häromdagen : talet där han för hela världen berättade att 9/11 var ett inside-job, d.v.s. sanningen om detta värsta av alla brott!

9/11 var ingen arabisk/muslimsk konspiration! – något du, bäste läsare, gör klokt i att inse snarast möjligt.

Endast ett fåtal åhörare lämnade salen i FN-skrapan : USA/Israel och deras allierade samt EU:s alla luspudlar, inklusive luspudlarna från Sverige, detta syndens näste. Majoriteten av åhörarna stannade alltså kvar : de visste m.a.o. att Ahmadinejad talade sanning…

4 svar till “Ahmadinejad sa sanningen om 9/11

  1. Gillar inte Ahmadinejad men respekt till honom för att våga säga sanningen om 9/11.

  2. Håller med. Man håller nu på att svartmåla honom alltmer – allt för att få igång kriget med Iran så snart som möjligt.

  3. Daniel Gilfry

    Förlåt men hur DUM får man vara!?!??? Jag tror att de flesta har sett en proffsig byggnadsdemolering på TV någon gång. Om inte, så titta bara på när Twin Towers och omkringliggande byggnader demoleras! Vill man, å andra sidan se vad som händer när ett flygande föremål brakar in i ett av tornen, så föreslår jag filmen ”Armageddon”. Nu har det gått tio år och vi dras fortfarande med den här vidriga jude-lögnen! Kära vänner – VAKNA! Tror ni på jultomten? Tror ni på påskharen? Nej, men ni tror förbaske mig på varenda jude-lögn som rapas upp i ansiktet på er! Om folk skulle tro lite MER på Gud, skulle de tro MINDRE på judarnas lögner! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

  4. Ahmadinejad är världens mest svartmålade ledare, något som då troligen innebär att han är en av världens dygdigaste, modigaste och rättrådigaste. Han är vidare, vad jag förstår, kompis med Putin. Vad mer behöver tilläggas?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s