Eva Brunne borde bli politiker för kommunisterna

Att man hade en samling i Storkyrkan för våra politikerpudlar var bra och fint, då Sverige nu håller på att avkristnas med rasande fart.

Tyvärr så tog inte den kvinnliga politikerprästen och pk-kontrollerade Eva Brunne  (som jag inte kände till innan igår) tillvara på detta unika tillfälle att sprida lite ord av visdom till de församlade. Hon valde istället att hålla en kommunistpredikan. Hon borde skämmas och nu få sparken.

Brunne är som vi kan läsa på Wikipedia en socialdemokrat, dvs medlem av ett världsomspännande kommunistiskt projekt som vill avveckla Kristendomen! Brunne är alltså så blåst att hon hyllar socialismen/kommunismen när denna ideologi vill lägga ner kyrkan!

Hon är vidare homosexuell och lever i en relation med en annan kvinna. Hon lever då inte enligt Guds lagar, något alla själva kan konstatera i Bibeln. Hon lever alltså enligt sin egen religion ett totalt omoraliskt liv! Men trots det har hon mage att tala till svenska folket om moral.

Brunne inbillar sig dåraktigt att Jesus anser att det är bra och riktigt att leva ut sin homosexualitet, något det inte finns det minsta stöd för i Bibeln, snarare tvärtom! Hon är en ondskefull bedragare och vilseledare av den svenska ungdomen och folk i gemen.

Kristendomen är under attack, och med kommunistpräster av skitkaraktär som Brunne så kommer Svenska Kyrkan snart att vara borta. Bara igår så läste jag för övrigt flera blogginlägg där folk nu, pga av Brunnes utspel mot Sverigedemokraterna, tänker tacka för sig och lämna hennes omoraliska kommunistkyrka en gång för alla.

Jag har länge övervägt att göra så själv, men så länge som vi har en handfull dygdiga präster kvar så känns det svårt att lämna dem i sticket till Brunne och resten av de socialistkommunistiska skitprästerna. Vi får nu hoppas att man från insidan kan få bort denna avskyvärda människa från kyrkan innan hon förstör ännu mer för oss alla.

På många bloggar (ej skriva av Sverige-demokrater) har jag dessutom läst man nu vill stoppa alla band mellan Svenska Kyrkan och Riksdagen. Tack för det, Brunne, du utförde ditt kommunistuppdrag igår på ett suveränt vis. Du borde vara stolt över det vis du nu underminerar vår urgamla svenska kyrka!

Mitt förslag till Brunne och alla andra svenska skitpräster är att lämna kyrkan och börja arbeta politiskt, och då för deras älsklingsparti kommunisterna. För snart blir detta deras verklighet ändå när de kyrkliga intäkterna inte längre räcker för att betala deras stora feta löner och de måste söka sig ut på arbetsmarknaden.

Brunne hade blivit en superbra kommunist, eftersom kommunismen/socialismen (två olika namn på samma sak) inget annat är än den politiska grenen av satanism. Kommunisternas favoritsysselsättning under ryska och spanska revolutionerna var att döda präster och nunnor och att bränna ner deras kyrkor, och denna ideologi älskar Brunne.

3 svar till “Eva Brunne borde bli politiker för kommunisterna

 1. Eva Brunne borde skämmas.

 2. Wow. Det här var det mest blåsta inlägg jag läst på länge. Det märks att författaren endast reflekterat över frågan utifrån sin egen kontext i sin ideologi/religion. Att dra socialdemokrater och kommunister över samma linje visar endast på okunskap. Det finns definitiva skillnader.
  ”Hon lever då inte enligt Guds lagar, något alla själva kan konstatera i Bibeln.”, är en fråga som bara kan styrkas utifrån en kristen kontext. Det enda stället i Bibeln vi kan finna som behandlar homosexualitet finns i Genesis. Där finns endast skapelseargument och citatet från 1 Mos 19:5. Dock är denna översättning felaktig i de flesta biblar om du jämför med den hebreiska kanon som ju är den ursprungliga texten (se Svartvik 2006).
  Om du inte går efter Paulus som ju också tolkar Genesis. Men det är påståenden han själv kommit med utifrån sin tolkning av den hebreiska kanon. Dessutom behandlas inte kvinnlig homosexualitet. 3 Mos 18:22 ”Du skall inte ligga med en man som man ligger med en kvinna, det är något avskyvärt.” En man med en man. Inte kvinna med kvinna.
  Urgamla svenska kyrka? 500 år av protestantism räknar inte jag som urgammalt.

 3. Vad tjänar det till att debattera detta vidare med dig, Dimhall, för du är ju uppenbarligen inte kristen och troligen inget annat än en renodlad ateist och kommunist/socialist.

  Att samtliga stora religioner, inklusive buddhismen, klart tar avstånd från praktiserandet av homosexualitet bryr du dig då inte heller om, eftersom du älskar sexuella avarter. Det finns mao inget jag kan säga för att få dig att inse faktum.

  Min blogg är för övrigt inte till för din sort, utan för att hjälpa dem med dygdiga hjärtan som tittar förbi här att våga tänka efter själva och därefter följa det egna samvetet vad gäller de eviga moraliska lagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s