Ta hem alla svenska soldater från Afghanistan!

22-årige Kenneth Wallin blev i lördags det senaste svenska dödsfallet i det totalt olagliga och orättfärdiga kriget i Afghanistan – ett krig där Sverige av någon outgrundlig anledning är med och mördar!

Och nu efter dagens katastrofala händelser där två svenska soldater allvarligt skadats, kanske är de redan döda?, så finns det inte så mycket mer att orda om saken : Sverige måste nu kalla hem samtliga trupper från Afghanistan – med omedelbar verkan!

Sverige är inte medlem av Nato och behöver då inte heller delta i dessa avskyvärda terrorattacker på ett fredligt och för oss helt ofarligt land, och det är nu dags för Fredrik Reinfeldt att avbryta vår medverkan där. Att det neutrala och fredsälskande Sverige ska vara med och kämpa för Israel/USA alliansen i deras hatkrig mot araber och muslimer bryter mot alla mänskliga lagar och även mot Guds lagar.

Jag håller Reinfeldt ansvarig för varje svenskt liv som förloras i Afghanistan! Reinfeldt är en första klassens bandit i mina ögon och inget annat än en otäck liten pudel till den internationella bankelit som dragit igång detta och alla andra krig i Israels närområde. Allt handlar för övrigt om Israel!

Dessa bankgangsters har vidare för avsikt att dra igång ett långt mycket värre krig … mot Iran!

Detta kommande storkrig kommer att få alla andra krig i området att blekna vid jämförelse. Det är mao klokt för oss att kalla hem våra trupper nu, innan Israel/USA alliansen drar in oss även i detta kommande krig – ett krig som kan komma att börja redan i morgon?

Men först behövs det såklart en ny falskflagg-operation! – ett nytt 9/11?

5 svar till “Ta hem alla svenska soldater från Afghanistan!

 1. Du säger att trupperna i Afghanistan mördar civila, jag undrar bara, VAD vet du egentligen om situationen i Afghanistan? Det förekommer såklart kollaterala civila offer i bombräder, vådaskott och liknande, men dessa mäter sig inte med de civila som dör av svält och sjukdom, bl.a. för att talibaner målsätter sig på att strypa mattransporter från NATO och FN.
  Om man pratar mord av civila när det kommer till handeld så är det talibanerna som har high-scoren..

  ” fredligt och för oss helt ofarligt land”?!

  Visst, statistiskt sett så är där fler ”fredliga” civila än ofredliga talibaner, men det är knappast dessa som har ordet..
  Afghanistan är mellanösterns central för terrororganisationer som Al Qaeda, möjligtvis relativt ofarliga för oss än så länge, men borde vi därför strunta i att afghanerna lever i förtryck och misär?

  Debatten om Afghanistan är såklart väldigt kontroversiell, men låt mig dra ett exempel här.
  Låt oss säga att alla trupper i Afghanistan drar sig ut ur landet och lämnar det till talibanerna, tror du isåfall att situationen hade blivit bättre?
  Talibanerna hade omedelbart tagit över landet och stationerat sig, inte med syfte att förena det afghanska folket, utan att återgå till en fruktansvärd terrorstat där sharialag råder, där kvinnor förtrycks, mänskliga rättigheter inskränks, och där folk som trotsar koranen eller makthuvudet avrättas.
  Din teori om en amerikansk konspiration att utrota islam är ju diskutabel, med tanke på att det kostat USA över 300 miljarder dollar att underhålla kriget, men i varje fall, vad tror du är bäst för folket i Afghanistan?..
  Sverige är för övrigt inte i Afghanistan under samma agenda som USA, vi är där under FN mandat för att hjälpa och stödja folket, inte för att strida.
  De senaste undersökningar visar dessutom att 69% av afghaner är positiva till NATO-ledda fredsstyrkor:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/afghaner-vill-ha-utlandsk-narvaro_5531161.svd

  Alla människor borde ha de demokratiska rättigheterna som vi tar för givet, alla människor VILL ha dessa mänskliga rättigheter, tyvärr så har inte alla dessa förutsättningar, förutsättningar som skola, sjukvård, arbete, stöd och rösträtt.

 2. Min poäng, bäste Isidor, är att vårt svenska försvar enbart är till för vårt svenska försvar.

  Hade du förresten ansett det angenämnt nu inför jul att en nära anhörig till dig, pappa, bror eller son, hade förlorat sitt liv i Afghanistan för att hjälpa de stackars förtryckta kvinnorna där?

  Nej, jag tänkte väl det. Ingen normalt funtad svensk hade velat se sitt barn dö där.

  Och det där du säger om Al-CIAda är enbart totalt skrattretande. Du menar väl ändå inte att du tror på den organisationen? I så fall är du inget annat än en totalt neddummad fåntratt.

  Samtliga krig i Mellanöstern med omnejd utkämpas för att understödja Israel. Faktum. Men det är inte israeler som ger sina liv i dessa orättfärdiga krig, utan kristna västeuropeer. Vi utkämpar alltså Israels krig!

  Och värre kommer det att bli inom kort när man drar igång storkriget mot Iran, ett krig som troligen kommer att bli det värsta världen skådat sedan Andra Världskriget, då kärnvapen mycket väl kan komma att användas på nytt.

  Vi svenskar måste nu sätta stopp för dessa planer, och det bästa vi kan göra i dagsläget är att ta hem samtliga svenskar på plats.

 3. Ta hem våra svenska soldater nu!!!!

 4. Naturligtvis är det aldrig angenämt att någon dör, men jag förstår inte hur det är mycket värre att en svensk soldat, väl medveten om riskerna i landet han själv valt att åka till blir dödad, än de 110.000 dödsfall som förekommer i Sverige varje år av andra orsaker.

  Och om någonting är skrattretande så är det dina konspirationsteorier om USA, Israel, Bankeliter och Al Qaeda för den delen…
  Nu är jag inget direkt fan av vare sig USA eller Israel, men du tycks undvika det faktum att folk LIDER i Afghanistan, Afghanerna VILL ha kvar de forna styrkorna i landet för att ha en chans att bygga upp sitt samhälle, även om du hade haft minsta underlag eller för dina teorier så kan du inte vifta bort detta faktum.

 5. Kanske finns det visst hopp för dig, Isidor, men då måste du först våga sluta lita på media och börja lita på ditt eget sunda förnuft. Hur kan du till att börja med förklara bort tabellen i inlägget Opiumhandeln i Afghanistan?

  Med dina egna ögon kan du ju där se att talibanerna höll opiumproduktionen nere till sin lägstanågonsin-nivå 2001, något som ledde till USA/Israel-invasionen av landet!

  Inga, eller ytterst få, soldater dör i Afghanistan i strid. Faktum. De allra flesta som dör dödas av sprängladdningar som man kör på, eller går på, när man är ute på patrull. Det pågår mao så gott som inga strider i landet.

  Vår närvaro där hänger intimt ihop med opiumproduktionen, något du bör reflektera över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s