Bröderna Ekeroth är judar?

Att Sverigedemokraterna är israelvänliga är välbekant. Att detta beror på att partiet till stor del är kontrollerat av svenska judar är något få känner till, men tydligen är det så om man ska tro radio islams skribent som postat ett långt inlägg om saken.

Personligen tror inte jag att Ekeroth-bröderna, Kent och Ted, är judar, utan enbart israelvänliga då de ogillar islamiseringen som nu pågår i Sverige, något som för övrigt alla sanna svenskar ogillar. Sverige och Europa tillhör för övrigt Kristendomen, och inget kan ändra på den saken.

På radio islams hemsida kan vi även läsa att judarna är allas fiende. Det egendomliga är dock att judarna egentligen inte har något problem med muslimerna: problemet man nu har med dem beror på att man lägger sig i den judiska expansionspolitiken i Palestina med omnejd – allt enligt radio islam.

Enligt radio islam så hatar dock judarna Kristendomen passionerat: man har tom på vissa håll slutat använda plusstecken i matematik pga att detta tecken påminner alltför mycket om det kristna korset; och man har även nu öppet börjat spotta på kyrkor när man går förbi dem; tom med präster blir nu spottade på av israeler, utan att något görs åt saken!

Radio Islam har säkert rätt i en hel del man säger, men i slutändan så är man lika mycket Sverige-hatare som alla andra som vill Sverige illa. Man anser tex att den ohejdade invandringen av muslimer till Sverige är bra och något vi svenskar får acceptera, då alla flyktingar som kommer hit enbart lyder internationell och svensk lag. De har mao all rätt att bosätta sig här och bygga moskeer, anser man. Vi svenskar får bara skylla oss själva.

Samtidigt så anser man som vi alla vet att inga israeler har rätt att bosätta sig i Palestina! Snacka om dubbelmoral! Lösningen på problemet för alla inblandade är att muslimerna i Sverige flyttar hem igen. Ett starkt kristet Sverige är den bästa hjälp palestinierna kan få.

Att många svenskar är välvilligt inställda till Israel beror på vårt långa samröre med judar, ett samröre som ofta gynnat båda parter. Och jag tror uppriktigt att få judar älskar sitt hemland mer än de svenska judarna älskar Sverige.

De allra flesta kristna älskar dessutom Israel och önskar en fredlig upplösning på konflikten i landet, något som dock inte lär bli en realitet. Tyvärr. Bröderna Ekeroth är därför, tror jag, inget annat än typiska svenska sionister som vill bevara Sverige svenskt. I judarna har man funnit den inspiration man sökt.

Sionismen är dock inte av godo, då den i sin materiella inkarnation är rasistisk. Sionismen är egentligen en filosofisk idé som handlar om att finna sitt eget inre Sion – inte ett yttre världsligt!

Men man vill nu med denna världsliga ideologi skapa ett gojrent land i Israel. Västbanken och Gaza har man för avsikt att införliva med resten av landet. Enbart judar och speciellt utvalda andra kommer att få bo där, något alla araber (kristna såväl som muslimer) känner till, därav motståndet mot israelerna.

En komplicerad konflikt mao, där vi alla nu på ett eller annat vis är inblandade.

8 svar till “Bröderna Ekeroth är judar?

 1. Tidigare kristna personer kunde inspereras av Israeli personer med hög gudskunskap. I dag efter 2000 år av troende, insp av personlig frälsning (Pf) – så har vi i dag börjat känna ansvar för större livssjok som Sverige i sej.

  Vanan trogen att kika på Israel som dragit samman senaste läsning för landets väl: ”Landet Israel för israeler” i demokratisk ordning. Om nu den ordningen tillåts fritt tjäna Jaffes mening med folket och landet.

  Denna läsning passar utomordentligt väl varje land som vill hålla översikt på sin närmaste omgivning.

  Åter levererar Israel….. :::::Sverige för svenskarna – oavsett uträkningar framöver!
  Wulfila.

 2. Obs – Förlåt överhoppat ämne: Bröderna Ekerot….Tycks följa sv lagar och arbetar troget för dem som anställt dem.
  Vad mer finns att anföra i en tid då varje jyst män ingår i försvarlinjen…
  mvh Wulfila……

 3. Bröderna Ekerot….Tycks följa sv lagar och arbetar troget för dem som anställt dem.

  Med dem som anställt dem” så utgår jag från att du, Patrick, menar judar? Så då är det som vi alla befarade: Sverigedemokraterna är judiskt toppstyrt. Kanske borde vi nästa gång rösta på ett annat patriotiskt parti? För min del blir det ett kristet parti – om det finns något? (KD är inte kristet, enligt mig)

 4. Vilket skämt! Hur kan man ha radio islam som källa när det gäller judar, det är ju som att be Hitler säga vad han tycker om judar.

  Dags att lägga ner konspirationsteorierna nu va. Alla vettiga människor fattar att judar inte röstar på SD.

 5. Matte: Allt som ovan hävdats i inlägget är sant. Israel ämnar att expandera till Abrahams plan???

 6. Bröderna Ekeroth’s Mamma är jude och i den judiska religionen är mammans religion avgörande vilken religion barnen är. Ni borde veta vad ni pratar om. Innan ni skriver era ignoranta åsikter.

 7. Ja man har dålig information om SD Flera av dom som sitter i riksdagen och i toppstyrelsen är Judar Det är därför man kallar dom sionistpartiet. Många är totalt ovetande om detta och tror de är rasister och nazister.

 8. Lena. Det du skriver har stämt framtills nu, för nu anser man i många judiska kretsar England att det inte längre ska spela någon roll om ett barns mamma är judisk eller ej, för man ska nu få lika stor rätt att bli jude även om det bara är pappan som är jude. Barnen ska nu i dessa situationer ha rätt att själva få bestämma om man vill vara jude eller ej. Nya regler för de icke-judiska barnen på gång mao..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s