Vem väljer ut nyheterna?

En viktig fråga vi alla bör ställa oss är : Vem väljer ut nyheterna som ska komma oss till del?

Vi bör vidare fråga oss : Varför väljer man vissa nyheter istället för andra?

Genom ställa dessa frågor så ser vi snart att det finns en agenda bakom det hela : att hålla sanningen borta från den stora grå massan, en massa som även innehåller vår s.k. intellektuella elit, tyvärr.

Det bästa/värsta exemplet är allt som rör 9/11. Få svenskar har t.ex. insett att det finns tiotusentals, om inte hundratusentals — eller rentav miljoner! — websidor och bloggar på nätet som klart tar avstånd från Al-CIAda teorin. Trots det så hör vi inget om detta på TV, radio eller i ”vår” press.

SVT, SR och våra tidningar är pk-kontrollerade, och våra nyheter utväljs därför av personer som på ett eller annat sätt arbetar för våra ägare, den ondskefulla satanistiska/kommunistiska bankgangsterkabalen.

Via nätet kan vi dock alltjämt få sann kunskap och sanna nyheter. Allt finns där för den som vill veta. Tyvärr så är det stora majoriteten inget annat än totalt neddummad och bortom all hjälp, och den fortsätter därför att insupa allt som media lär den med hull och hår.

Bara idag så läste jag t.ex. på en engelsk nyhetssajt att man i världen nu haft det kanske varmaste året någonsin, sedan man började mäta världstemperaturen. Samtidigt så har man nu den kallaste novemberköldknäppen på 17 år, tror jag det var.

Den stora grå massan får alltså veta att vi går mot varmare tider, något som enligt etablissemanget beror på oss själva och våra utsläpp, samtidigt som halva Storbritannien ligger under snö! Folk kan alltså inte tro på sina egna ögon eller på sitt eget förnuft, så väck är man överlag.

Om något påstås i media så tror vi på det! Punkt slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s