Templet håller på att återuppbyggas

 

En synnerligen intressant websida är the temple institute, för där får vi veta allt som rör det judiska templet och dess återuppbyggnad i Jerusalem, något som nu pågår. Man har redan färdigställt det mesta av inventarierna för templet och håller även på med att bygga det jättelika offeraltaret (uppåt fem meter högt), platsen där alla avskyvärda blodsoffer till demoner ska utföras. Man utbildar vidare i detta nu präster för templet i en speciell prästskola.

Man har alltså för avsikt att rensa tempelberget från moskeer och annat för att därefter bygga upp templet som Rom lade i ruiner, och detta tempel är en plats där man (som vi kan se i bilder från temple institute) kommer att genomföra rituella blodsoffer av lamm och andra djur. Men först ska man offra en röd ko (red heifer).

I moseböckerna kan vi själva läsa om hur dessa avskyvärda blodsriter går till. Sida upp och sida ner står att läsa om saken. Bla så ska man hälla blod på samtliga fyra sidor av offeraltaret (se bilden). Äckligt. Avskyvärt. Sataniskt. Förutom websidan så har temple institute även många You Tube videos man kan titta på. Man är förvånansvärt öppna med vad man ämnar göra.

De flesta judar är såklart sekulära och vill på inget vis bli indragna i denna typ av vidskepelse och satanism med tillhörande blodsoffer, men detta kommer trots det att bli verklighet om templet återuppbyggs. Ingen annan religion pysslar med dessa fasansfulla riter, fast i forntiden var de vanligt förekommande: bla fanns liknande tempel till det judiska på många andra håll, inte minst i Mellanöstern.

Jag såg för övrigt ett program på TV för en tid sedan där man besökte ruiner av nästintill identiska tempel till Salomons, vilka alltjämt finns på andra håll i Mellanöstern. Även vid templet i Uppsala förekom tydligen blodsoffer, och så även vid den legendomsusade drottningen av Sabas tempel. Det judiska templet är mao inget unikt, långt därifrån. Det unika är enbart att man tänker återintroducera dessa sataniska riter på nytt, något som alla sanna människor under Gud nu måste stoppa. Att offra djur i blodsriter på detta avskyvärda och ogudaktiga vis är inget annat än satanism och demondyrkan av värsta sort.

4 svar till “Templet håller på att återuppbyggas

 1. Richard Isak Abrams

  Jag tycker nog att du lägger fram lite väl mycket obekräftade baktankar från templets avsikter.
  En av de främsta anledningarna till att man gör en rekonstruktion av templet är att dess historia och tillämpning gör det till en plats alla abrahamiter, oavsett förgreningar kan enas i tradition.
  Såvida du inte räknar änglaskaran som demoner så finns det inte heller några demoner som dyrkas där enligt tradition. Givetvis kan vi själva åka dit och bli bland de första som gör det i tystnad. Jag förstår även din misstänksamhet då en av de första prototyperna av templet gick att se på rockerfeller museum långt innan några spekulationer i fråganyttrat. Prästskolan lär ut den andliga tradition som templets skapare avsedd och som båda Abrahams stammar ser som en stor del av sitt arv.
  En majoritet av de stora trossamfunden använder sig i någon mån av offer och många blodoffer och speciella traditioner kring blodet och dess betydelse. Att det explicit skulle känneteckna satanism är skrattretande.

  På min sida hittar du hymner och fotografisk dokumentation av blodsoffer som inom vår tradition är ett av de valbara verktygen.
  http://kainsoph.tumblr.com
  Främst för att betona att de lärda i salomos tempel inte är de enda med den inriktningen. Din syn på Satanism
  verkar vag och grundad på information om en viss typ av satanister som enbart utgör en del av spektrat.

  Förädla ditt sinne, Hell Samael!

 2. Du är knäpp, och behöver hjälp. Du tror väl inte på fullaste allvar att människor idag kommer acceptera att religiösa fundamentalister som du börjar slakta djur och sedan använder sig av blodet i sataniska riter till demoner. Detta kommer aldrig att tillåtas, och alla som försöker sig på något sådant i dagens civiliserade samhälle kommer omedelbart att kastas i fängelse som de galningar de är. Vi lever inte längre i den barbariska tidsåldern som existerade för tusentals år sedan. Vi människor har utvecklats och lever nu under humana lagar, och vi har nu alltmer börjat inse att vi är en och samma familj under Gud. Voodoo, satanism och blodsoffer är något vi är färdiga med — för gott! Så gott som samtliga länder tar idag med bestämdhet avstånd från dödstraff och tortyr, och vad gäller djurens väl så är den tiden sedan länge över när de inte hade några rättigheter. Vet inte vad du är för en figur, men Bibeln har du totalt missuppfattat — liksom Jesus Kristus kärleksbudskap. Bibelns budskap är kärlek, något som blir extra klart i Jesus Kristus egna ord. Bättra dig medan tid därtill ännu finns tillhands. Din blodtörstighet är skrämmande.

 3. Mer fakta här då eftersom folk som vanligt öppnar käften innan denne vet fakta.
  Voodoo finns fortfarande, Haitis folkreligion är Voodoo. Och nej det är inte bara att kasta förbannelser, det är egentligen en förfäder -och andedyrkan.
  Och sen Satanism, satanims och statanism. Folk idag tar verkligen bara saker och ting för givet, läs på mer innan ni öppnar käften. Det finns många olika inriktningar i satanismen, de dyrkar inte bara satan. Statan är egentligen mer en liknelse till människans mörka sida, för alla människor har en. I satanismen hyllar man den här sidan och accepterar att den existerar. Sådant som lust, girighet, ego mm, som annars är ett stor tanbu i andra religioner anser satanismen är ett tecken på att vi är mänskliga och hyllar dessa.
  Så klar finns det extremister i dessa religioner men det gör det i alla religioner, men som redan är sagt: Vi lever i 2000 talet, blodsoffer är olagligt och om detta förekommer så finns det någonting som heter polisen.

 4. Vet inte vilken kommentar som var värst, Mana, din eller knäppgökens innan. Att vilja hylla sin egen mörka sida är exakt raka motsatsen till allt som filosofi och sann kristendom står för. Du är i akut behov av hjälp, ty du leker nu tveklöst med krafter du inte är kapabel att kontrollera eller förstå. Bättre är att tömma ditt hjärta från hat och börja ödmjuka dig inför Gud. Gå in i närmaste kyrka och sitt där sedan tyst i bön tills dess att tårarna kommer. Än finns det hopp för dig. Lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s