Chodorkovskij: förbrytare och odjur

En av vår tids många avskyvärda gangsters är Michail Chodorkovskij. En rysk supergangster som lurade av det egna hemlandet mångmiljardbelopp och på det viset blev landets rikaste man. Han är en smutsig förbrytare av värsta sort, en av de många ryska landsförrädare och oligarker som våldtog Ryssland efter kommunismens fall.

Men tack och lov så fängslades han av ryska myndigheter under Vladimir Putin, Rysslands store kristne ledare. Tillgångarna frös, och hans företag förstatligades.

Denne avskyvärde bandit sitter nu välförtjänt i fängelse sedan sju år tillbaka, men riskerar att sitta uppemot 20 år till. Precis som det ska vara! Hade denne äcklige kommunist suttit fängslad under kommunisttiden hade han tveklöst blivit avrättad för sina brott. Tveklöst.

Chodorkovskij var och är en medlem av den internationella bankgangstereliten, och ett av dessa monster till människor som anser att man har rätt att lura skjortan av allt och alla, men speciellt vanliga hederliga ryssar och andra kristna världen över.

Den oandliga kommunistiska ideologi som Chodorkovskij och andra av hans äckliga demoniska sort lever efter måste nu en gång för alla utrotas, och kanske är det precis vad som nu pågår i Ryssland under Putins ledning? Endast Kristendomen kan återställa ordningen här i världen, för med de kristna idealen så arbetar storföretagen och bankerna för medborgarnas bästa och inte som nu för ägarnas bästa.

Vi är alla tillhörande vår Skapare. Vi har skapats som människor av Honom: för att leva som människor här i Hans skapelse, världen – inte att leva som odjur. Chodorkovskij och andra av hans sort är odjur – faktum! – och som sådana vill man leva, och detta kan vi inte längre tillåta.

Problemet med kommunismen är att den är totalt oandlig, dvs den är emot allt vad kyrkan heter samt alla andra sanna religioner. Vi människor har nu att välja mellan aggressiv ateism och sann kristendom med dess djupa filosofi och kärleksbudskap. Putins väg är den vi bör föredra, för den andra vägen leder raka vägen till helvetet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s