Kommer Wikileaks att användas i terrorsammanhang?

För mig så påminner hetsjakten på Julian Assange om hetsjakten på Osama Bin Laden när den pågick som värst, dvs innan han hade dött, något som Benazir Bhutto med bestämdhet hävdade han hade gjort, något som tydligen kostade henne själv livet kort tid efteråt.

Bin Laden var en mer eller mindre helt okänd liten ”terrorist” – tills efter 9/11, när hans namn blev världens mest ökända. Han blev då en fantom som ingen kunde få tag på – trots att västs samlade underrättelsemaskineri var fullt sysselsatt med problemet, dygnet runt, år ut och år in! En bluff vi alla köpte med hull och hår.

Att Bin Ladin på något vis skulle varit inblandad i 9/11 är för övrigt totalt skrattretande och något som endast neddummade fåntrattar tror på! Så om du, bäste läsare, tror på det så är du totalt väck!

Och kanske är det nu på samma vis med Assange som det var med Bin Laden? Assange byggs nu upp som en farlig internetterrorist, som dessutom är hal som en ål, som ingen kan få tag på, eller ens med säkerhet kan lokalisera. Tydligen är han i detta nu någonstans i England?

Assange är nu en fantom. En fantom med hela världen som tummelplats. En farlig fantom – eller det är åtmimstone vad man vill få oss att tro.

Att USA/israel alliansen är desperata att dra igång kriget med Iran känner vi alla till, och kanske har man nu för avsikt att använda Assange på något vis i denna komplott för att äntligen se till att så sker? Men det sker såklart först någon gång efter nyår, eftersom man inte vill störa den så lukrativa julhandeln som nu är inpå oss.

Allt handlar nämligen om pengar: den som har pengarna är den som ligger bakom allt djävulskap. Och ju mer man har av den varan (pengar alltså), desto mer insyltad är man i det hela. Ty dem som är i Mammons tjänst är även dem som försvarar Mammons tempel när så behövs, och de sprider vidare gladeligen satans evangelium vid varje tillfälle som möjlighet därtill finns tillhands.

Och inga har mer pengar här i världen än ägarna till de internationella storbankerna. Och vilka det är vet vi alla?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s