Självmordsbombare

Efter gårdagens sk självmordsbombning i Stockholm så kan det vara intressant att höra min syn på denna typ av terrorism och vad den fyller för funktion.

Än är det för tidigt att avgöra vad som verkligen hände i Stockholm, men att man med dessa attacker vill öka hatet mellan olika falanger i de olika länder där självmordsbombning pågår är självklart.

I Irak och andra muslimska länder vill man alltså få olika grupperingar att börja hata varandra, och kan man göra sig av med lite kristna på vägen så är det självfallet ett extra plus.

Men för oss här i väst så vill man, ägarna, med dessa sk självmordsbombningar dra igång ras och religionskrig mellan kristna och muslimer, alltmedan man själva förblir utom räckhåll, ty så funkar ägarna, dessa satanister, dessa storbanksägare. Man använder sig av den urgamla och välbeprövade metoden: söndra och härska!

Man vill alltså uppvigla muslimer och kristna mot varandra, allt i hopp om att de ska börja mörda varandra, något som då gör det möjligt att införa än mer hårda och tuffa lagar på oss alla, något som då gör det möjligt att införa en svensk polisstat fullt ut där vi inga rättigheter längre har kvar.

Våra ägare välkomnar således alla självmordsattacker – ju fler, desto bättre – speciellt om man inte själva behöver orkestrera dem som i fallen 9/11 och 7/7.

Muslimernas huvudsyfte här i väst är att ta en konfrontation med de kristna, allt i hopp om att de ska förinta vår religion och vårt sätt att leva.

Vi kan se på det hela som en kamp mellan två kamphundar, där båda hundarna ägs av samma ägare och offras för dennes bästa. Våra ägare alltså har med flit sett till att Islam vandrat in och etablerat sig i Sverige och övriga väst, allt för att den ska göra upp med den vita kristna ursprungsbefolkningen, och allt för att underlätta upprättandet av en enad värld under bankgangstersatanisternas totala kontroll och ägande.

De flesta självmordsattacker är för övrigt, enligt mig och många andra, inget annat än regelrätta mord, där människor kidnappas, drogas och sedan kläs på bombbälten varefter de släpps lösa ute bland folk. De kan även kidnappas, drogas och sedan skickas iväg i en bil fylld med sprängämnen, helst rakt in i en intet ont anande folkmassa. Sedan är det bara att skylla på Al-CIAda eller någon annan arabisk sk terrororganisation, något alla neddummade fåntrattar går på.

Lösningen på problemet är att samtliga muslimer lämnar våra hemländer och återvänder hem. Detta gör väst till en stark kristen bastion och det muslimska öst till en lika stark islamsk sådan. Vi kan sedan gemensamt krossa ägarna som i ett skruvstäd, varefter fred och frihet och allmänt välstånd kommer att råda i tusentals år i hela vår värld.

4 svar till “Självmordsbombare

  1. De som bär ansvaret, Rickard, är i slutändan vi själva. För vi har dåraktigt litat på ”våra” odygdiga lögnaktiga pudlar och luspudlar i Stockholm, och som tack för det har man konspirerat med utomsvenska intressen bakom våra ryggar. Men är alltså i maskopi med den internationella bankgangsterkabalen och lyder den i allt av vikt, och när denna sataniska kabal krävt att få fylla upp Sverige med utomeuropéer så har pudlarna och luspudlarna gladeligen gått med på det, trots att man i förväg vetat om att invandringens syfte var och är att krossa det egna hemlandet, dvs Sverige, innifrån.

  2. Håller med dig. Allt är ett spel för galleriet. Inget är vad det ser ut att vara. Allt är arrangerat. Allt är en bluff. Vi är blåsta som går på propagandan. Fy fan va väck vi är.

  3. Håller med dig, bäste Olala. Tack för en kort men koncis och hårtslående kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s